Наближава времето, когато дрехите повече ще откриват, отколкото ще прикриват.

...
Наближава времето, когато дрехите повече ще откриват, отколкото ще прикриват.
Коментари Харесай

Кардиото – кога, как и по колко

Наближава времето, когато облеклата повече ще откриват, в сравнение с ще прикриват. Недостатъците ни тук и там ще бъдат по-видими както за нас, по този начин и за близките, а неудобството от непотребните килограми ще става все по-осезаемо. Наближава времето, когато концепцията за положителната излиза на напред във времето и в случай че по време на дългата и студена зима не сте били задоволително далновидни да предвидите, че същата все в миналото ще свърши, шансът да започнете да обикаляте парка надлъж и нашир с по-забързано движение в този момент към този момент е прекомерно огромен.  Опитвала съм се да схвана смисъла на джогинга, да усетя удоволствието от подскачането, само че както се споделя, " Досега не съм виждала бягащ и потен човек да се усмихва и това е всичко, което е нужно да знам за утринния крос. "

В залата, където работя, няма пътека, кростренажор или други сходни механично задвижващи се уреди. Никога няма да има такива, тъй като смисълът на, най-малко за мен, не включва използването им. Много са методите да ускорите пулса си, да се раздвижите качествено, да се изпотите, без това да постанова монотонно тичане, бързо вървене или отскачане на един крайник.

Да, несъмнено кардиото има своите изгоди, само че отсам следват въпросите:

Кой вид кардио? Каква е вярната доза? Как да го практикуваме? Кога вредите са повече от изгодите? Само по себе си кардиото подготовка ли е?

Отговорите на всички тези въпроси не са чак толкоз елементарни и рядко хората, които си поставят слушалки в ушите и потъват в честотата на личното си дишане, си ги задават. Защото по предписание кардиото е потребно. Така споделят всички.

Какво значи кардио? Това е всяка форма на придвижване, която форсира пулса и усъвършенства кръвообращението в тялото.

Повечето от практикуващите го вършат с една главната цел – да горят мазнини. Но дано създадем следната спогодба, тази публикация няма да преглежда кардиото като самоцелно тичане в парка или на пътеката в залата, а като ефикасен метод да подобрим физическите си индикатори, заобикаляйки клишетата.

Защо да практикуваме кардио?

Първата и най-важна причина е обвързвана със сърдечното здраве. Сърцето е мускул и като подобен е нужно да се тренира, с цел да бъде мощно и крепко. По-бързото изпомпването на кръв усъвършенства сърдечната активност, само че за това не е нужно да бягате километри – композиция от силова подготовка с включени кардио детайли прави доста по-добра работа.

Втората съществена изгода е обвързвана с метаболизма или по-просто казано това е темпото, с което се горят мазнини. Това е и една от основните аргументи да се практикува джогинг – най-разпространената форма на кардио. Да, метаболитната скорост зависи и от физическото положение, само че то не се дефинира единствено от продължителността на кардио сесиите, а от спомагателни фактори като метод на хранене, деен или затънал метод на живот, хормонално здраве и т.н.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР