На Запад показваме колко сме активни, а към българите -

...
На Запад показваме колко сме активни, а към българите -
Коментари Харесай

Каракачанов: Борисов да не прехвърля отговорността за РСМ на служебното правителство

„ На Запад демонстрираме какъв брой сме дейни, а към българите - нищо “. Такава е тактиката на, само че ние не би трябвало и няма да отстъпим. Това сподели някогашният вицепремиер в държавното управление на ГЕРБ в изявление за бТВ.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация добави, че „ когато става въпрос за националните ползи на България, нямам сътрудници. Няма мое, няма твое, би трябвало да имаме единна позиция “.

Не ми хареса, че Борисов се пробва да трансферира казуса с политиката към Северна Македония в служебното държавно управление – доскоро бяхме дружно в държавното управление и имахме твърда позиция, а в този момент се пробва да трансферира топката с думите „ Правителството може, но не желае “. Не би трябвало по този начин!, възмути се Каракачанов.
 Владо Перев: „ Убихме “ ли пратениците? Владо Перев: „ Убихме “ ли пратениците?
Легендата споделя, че най-трудната и рискована работа през Античността била да бъдеш царски делегат. Такива пратеници били задължени...

" Не може Борисов да приказва и за " два народа " и " две народи " – какво утвърджаваш ти, като приказваш за два народа – ами самият Заев приказва за един народ! Българският интерес би трябвало да бъде отстояват извънредно изрично ", добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Българската външна политика в последните 20 години не си направи никакво изпитание да изясни на европейците какъв е генезисът на българо-македонския спор. Ако за Соломон Паси е безсмислено, че в Македония фалшифицират историята ни, унищожават паметниците ни, и учат децата на странни неща, въобще не би трябвало да мълчим по този въпрос! Ето, едни хора се пробват да ни убедят, че не е значимо да отстояваме нашия интерес – а ние имаме интерес от това да имаме евроориентирана страна, която съблюдава всички закони и се отнася с почитание към нас, добави Каракачанов.

Според водача на Вътрешна македонска революционна организация „ едно от безобразията, които служебното държавно управление и неговият проектант – президента Радев са позволили, е че в Турция се разкриват секции за гласуването у нас, а Указът за това беше обнародван още същия ден “.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР