Гигантска карирана покривка ще покрие Шанз Елизе“. Най-прочутият френски булевард

...
Гигантска карирана покривка ще покрие Шанз Елизе“. Най-прочутият френски булевард
Коментари Харесай

Гигантска карирана покривка ще покрие „Шанз Елизе“ 

Гигантска карирана завивка ще покрие „ Шанз Елизе “. Най-прочутият френски бул. ще приеме  хиляди посетители на исторически пикник под парижкото небе, тъкмо под силуета на Триумфалната арка. 273000 претенденти се бориха за място на възглавничките към трапезата. 4000 избраници ще обядват на две смени.

Храната е напълно за сметка на осем изискани ресторанта, които са сътрудници на събитието. Почетен посетител ще бъде един от най-известните френски кулинари Гийом Гомез, някогашен готвач на Елисейския замък.

Гигантска карирана завивка ще покрие „ Шанз Елизе “ 

Гигантска карирана завивка ще покрие „ Шанз Елизе “  24.05.24 23:00 Туристи починаха при сриване на ресторант в испанския курорт Палма де Майорка (ВИДЕО) 24.05.24 22:24 Българските гимнастички водят в конкуренцията на Европейското състезание в Будапеща 24.05.24 22:00 Самолет Airbus A320 прегази служащ с колесника си в Екатеринбург (ВИДЕО) 24.05.24 21:31 Вертолет „ Кугар “ транспортира потърпевш мъж в региона на Седемте рилски езера 24.05.24 20:53

Щастливците, които ще участват на пикника ще похапват изобретателно приготвени хрупкави зеленчуци, сьомга, пиле и вегетариански сандвичи и с изключение на да слагат гурме връх ще се стремят да се хранят екологично.

Покривката е направена от рециклирана материя, а непотребната храна ще бъде събрана от сдружение за битка с разхищенията.

Метаморфозите на парижкия бул. постоянно са доста истински: той e бил превръщан в равнища, градина, гигантско кино и пространство за диктовка.

Източник: БНР

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР