Лидерът на ГЕРБ посочи, че предстои и среща на най-високо

...
Лидерът на ГЕРБ посочи, че предстои и среща на най-високо
Коментари Харесай

Ексклузивно! Борисов натъжен: Занимаваме се с кокошкарски обиди, вместо да работим! (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ уточни, че следва и среща на най-високо равнище в НАТО. „ Вместо да слушаме позицията на България, да спорим по нея, да изпратим президента – тъй като най-малко по наше време, който и да е бил президент, когато аз съм бил министър председател, аз ходех на европейските препоръки, а висшият главнокомандващ ходеше на срещите на НАТО “, добави той.

 

По думите му към този момент трябваше да имаме позицията на България, на Министерство на външните работи, която, който и да отиде в Съединени американски щати, да я отстоява. „ Понеже ние си вършихме тогава работата, външно министерство изготвяше позициите, президентът Радев тогава, когато отиваше, или Плевнелиев, отиваше с решение на държавното управление. Ние в този момент слушаме обиди, обвинявания, вместо всички да кажем едно благодаря на Има Такъв Народ, че отпушиха процеса да има през днешния ден опция и Христо Иванов да си тръгне “, акцентира Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ показа, че не може да гласоподава против Иванов и оставката му. „ Натъжен съм, тъй като нищо от значимите неща, които България пропуща сега, не се разяснява от вас. Какво щяло да се случи и кой би бил – то няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да отбрани националния интерес “, заключи Борисов. 

 

Какво още сподели водачът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно за “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР