На галантни жестове от страна на Бойко Борисов в последния

...
На галантни жестове от страна на Бойко Борисов в последния
Коментари Харесай

Бойко затрупа с цветя и писма Лили (Снимки)

На галантни жестове от страна на Бойко Борисов в последния месец се радва естрадната прима Лили Иванова. Лидерът на ГЕРБ два пъти изпраща красиви кошници с цветя особено до дома на звездата на столичната ул. „ Оборище “, а тя не остава безразлична към джентълменското му отношение и му благодари обществено.

Първата изненада от някогашния министър председател Лили получила за 8 март, когато в дома ѝ пристигнали десетки букети от нейни фенове, само че този от Борисов се отличил. Затова и с него първо се похвали тя със фотография. Бившият министър председател ѝ изпратил повече от 30 лалета със саморъчно надписана картичка. „ …всичко пред теб, бит, продължи! “, гласи посланието към букета.


Две седмици по-късно куриерът още веднъж позвънил на вратата на естрадната икона и ѝ поднесъл впечатляваща кошница с нарциси, зюмбюли, лалета точно на първа пролет. Тя още веднъж била изпратена от Борисов, а този път посланието на картичката било още по-интригуващо и автентично. То гласи:
„ За да остане не пепел, а малко огън в жарта.
Не съжалявай за нищо, откакто към този момент всичко си раздал.
За Лили, с огромно Уважение! “.


Всъщност цитатът е част от текста на песента „ Под пепелта “, която повече от 30 години е в репертоара на звезда №1 на българската музикална сцена. Очевидно чувствената балада е измежду обичаните части на Борисов, щом знае текста ѝ наизуст.

Легендарната певица в никакъв случай не е криела, че симпатизира на водача на ГЕРБ и ръководената от него партия. Последната им персонална среща бе през предходната есен в Стара Загора. Тогава Борисов бе дошъл в Града на липите, с цел да инспектира новия летен спектакъл, който същата вечер предстоеше да бъде открит по изключително величествен метод с концерт на Лили Иванова. Бившият министър председател и примата се засякоха по време на нейната подготовка и не пропуснаха да се снимат за спомен. Той нееднократно е бил ВИП посетител на нейните спектакли. Борисов не крие, че звездата му е фаворитка и поради неговата починала майка Венета, която приживе извънредно харесвала творчеството на естрадната икона.

В редиците на ГЕРБ Лили има и други върли фенове. Кметът на София Йорданка Фандъкова не пропуща неин концерт в столицата, а двете са и персонални приятелки. На първите редове с нея постоянно е и острието на партията Десислава Атанасова. На персоналното другарство на мегазвездата се радва и проф. Костадин Ангелов, с който се срещат, до момента в който е началник на Александровска болница. В едно от най-откровените си изявленията Лили показа, че му е извънредно признателна, тъй като ѝ е оказал помощ в тежък за нея миг.

Примата по-скъпа от Малкович в Народния

Примата на българската сцена Лили Иванова удари в в земята световноизвестния артист Джон Малкович, като пусна по-скъпи билети от него за идния си бутиков концерт в Народния спектакъл. Най-високите цени за спектакъла на холивудската звезда „ В самотата на памуковите полета “ бяха по 400 лева, а в този момент певицата е решила да желае по 500 лева на калпак и по този метод слага връх в родния шоубизнес за най-скъп билет на БГ концерт. Билетите от 500 лева в действителност са единствено 56 броя – те се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред огромната сцена. От тях Вечната Амбър на естрадата ще изкара 28 хиляди лв.. На предните и на идващите редове се продават още 57 билета по 300 лева, което ще изпълни сметката ѝ с още 17 100 лева Досега 300 лева бяха най-скъпите талони за вход на двата ѝ концерта в НДК на 15 и 16 декември. За най-бедните фенове на примата има и 15 билета по 100 лева, само че те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 и 200 лева По две стотачки костват и седалките на последните 4 реда на партера. Бутиковият концерт на Лили Иванова в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ е на 19 май, а стартът на тазгодишното ѝ турне е на 10 май в Благоевград. До края на 2023 година певицата ще обиколи 13 български града, в които ще изнесе 15 концерта.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР