На 8 септември светът затихна за няколко минути, след като

...
На 8 септември светът затихна за няколко минути, след като
Коментари Харесай

Къде е Меган Маркъл?

На 8 септември светът затихна за няколко минути, откакто стана ясно, че кралица Елизабет II е умряла в дома си в Балморал на 96-годишна възраст.

Най-дълго управлявалият монарх на Англия беше заобиколен от фамилията в последните си часове, като тълпата пред замъка в Шотландия видя по какъв начин принцовете Уилям, Хари, Едуард и Андрю, както и принцеса Софи, идват по най-бързия метод от всички точки на страната. Чарлз и Камила към този момент бяха в Балморал, откакто имаха кралски отговорности в Шотландия.

Това, което направи усещане на почитателите обаче, беше отсъствието на две значими дами - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Те се намират в Англия, само че въпреки всичко не придружиха съпрузите си в Балморал. Меган е на обиколка из Европа дружно с Хари, посещавайки първо Манчестър, след това Германия и най-после Лондон, с цел да почете няколко благотворителни организации. Кейт пък изпрати децата си в ново учебно заведение в Уиндзор единствено ден преди гибелта на кралицата, написа България Он Еър.

Според източници, точно първият образователен ден на Джордж, Шарлот и Луи е попречил на Кейт да бъде до брачна половинка си в тежкия миг. Тази година първият звънец е изключително значим за трите деца, защото те са в ново учебно заведение поради преместването на цялото семейство в Уиндзор. Мидълтън, която няма да разчита напълно на бавачките за възпитанието на наследниците си, най-вероятно е останала в Adelaide Cottage, с цел да ги посрещне след учебно заведение и умерено да им изясни за обстановката.

Кейт въпреки всичко съумя да се види с кралицата преди гибелта ѝ. Тя и цялото ѝ семейство посетиха Балморал в края на лятото, продължавайки кралската си традиция.

Къде е Меган Маркъл?

Всички знаят, че Меган Маркъл и принц Хари са във Англия и бяха там, когато гибелта на кралицата беше оповестена пред целия свят. В черния автомобил, който дойде в Балморал обаче, беше единствено принц Хари. Маркъл остана в Лондон.

Въпреки първичното изказване на представител на двойката, че те ще пътуват дружно до Шотландия, с цел да бъдат с кралицата след новината за влошеното ѝ здраве, само Хари се причисли към баба си. Херцозите бяха в Лондон поради галата на премиите WellChild, планувана за 8 септември. Церемонията обаче се анулира поради здравето на кралицата.

Според разнообразни източници, Меган не е участвала в Балморал, тъй като към този момент не е част от тесния фамилен кръг на кралицата. Тя и принц Хари се отхвърлиха от кралските си отговорности още през 2020 година, местейки се в Америка и прекъсвайки всички връзки с околните си в Англия. Отношенията сред кралицата и херцозите на Съсекс последователно се подобряваха, само че тези с останалите членове на фамилията остават влошени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР