На 10 май бе възобновена десетата извънредна сесия на Общото

...
На 10 май бе възобновена десетата извънредна сесия на Общото
Коментари Харесай

Общото събрание на ООН предложи Съвета за сигурност да гласува отново молбата на Палестина за членство в организацията

На 10 май бе обновена десетата изключителна сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, която гласоподава резолюция за даване на спомагателни права на страната Палестина в границите на организацията. В нея се предлага Съветът за сигурност да гласоподава още веднъж молбата на Палестина за участие в Организация на обединените нации.

Резолюцията бе подкрепена с 143 гласа „ за “, 9 страни се оповестиха „ срещу “, а 25 се въздържаха. Съединените щати, Израел и още няколко страни страни гласоподаваха „ срещу “.

След вота, палестинският президент Махмуд Абас съобщи, че той е показал поддръжката на света за свободите и правата на палестинския народ, отхвърлянето на израелската окупация и експанзията му против палестинците.

След това гласоподаване Палестина ще продължи да работи за пълноправно участие в Организация на обединените нации, за което е нужно решение на Съвета за сигурност, и приканва страните, които към момента не са я признали като страна, да го създадат

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11908 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед25775Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед36694Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16512Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15611Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77804Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76794„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР