САЩ подписаха договор с американската компания Marinette Marine на стойност

...
САЩ подписаха договор с американската компания Marinette Marine на стойност
Коментари Харесай

Пентагонът: САЩ подписаха договор за изграждането на две ракетни фрегати до 2030 г.

Съединени американски щати подписаха контракт с американската компания Marinette Marine на стойност над 1 милиард $ за създаване и създаване на две ракетни фрегати до 2030 година
Marinette Marine Corp., Маринет, Уисконсин, получи трансформация на закрепена цена от 1 044 529 113 $ към авансово предоставен контракт за изследване на подробни дизайнерски варианти. И създаване на две фрегати с управляеми ракети от клас Constellation, FFG 66 и FFG 67. ”, гласи текстът на изказването.
Отбелязва се, че работата би трябвало да завърши до април 2030 година И ще се извърши в няколко американски щата, в това число Уисконсин, Ню Джърси, Илинойс и други.

SafeNews напомня, че на 10 май, Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи серия от контракти за произвеждане на оръжия. Един от които беше подписан за повече от $332,1 милиона с Lockheed Martin Missiles and Fire Control Corporation. Която ще създава високоточни ракети GMLRS системи за катедрата. Беше маркирано, че реализатор на контракта е Army Contracting Command, Redstone Arsenal, Алабама.
На 8 май Пентагонът разгласи сключването на контракт с корпорацията Lockheed Martin за произвеждане на реактивни системи за залпов изстрел HIMARS (MLRS). Общата сума на контракта е повече от 861,3 милиона $.
Преди това, на 2 май, пресслужбата на Пентагона разгласи сключването на съглашение с Northrop Grumman Corporation на стойност 7 милиарда $ за модернизиране на стратегическите бомбардировачи B-2 стелт. Отбелязва се, че договорът планува и поддръжка на логистиката на съставни елементи за бомбардировачи.

Източник: Defence.gov /Превод: SafeNews

Пентагонът: Съединени американски щати подписаха контракт за построяването на две ракетни фрегати до 2030 година 24.05.24 09:27 Политическа партия е злополука: Авторитарните нагони и самоназначилите се за “добри сили ” би трябвало да бъдат лимитирани 24.05.24 09:05 Как да си създадем напитка, наречена балсам на младостта вкъщи 24.05.24 09:01 Намерете префкетната работа единствено за минути с JOBee! 24.05.24 08:55 Наш заветен дълг е да не оставаме равнодушни към илитерати и политкоректни подлизурковци 24.05.24 08:50 Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР