Мюнхен. Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сподели, че на

...
Мюнхен. Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сподели, че на
Коментари Харесай

Нагелсман се оплака от късата пейка в селекцията на Байерн

Мюнхен. Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман показа, че на баварците им е мъчно да притеглят нови играчи в актуалната икономическа обстановка.

" Не можем да похарчим парите, които желаеме да похарчим. Имаме добър състав, само че във футбола е доста значимо да можеш да реагираш съответно на травми ", съобщи той преди мача за Суперкупата на Германия против Борусия (Дортмунд).

Думите му бяха поради обстоятелството, че десният бранител Бенжамен Павар е контузен и трябваше да бъде сменен от юношата Йосип Станишич. " Йосип се оправи добре, само че не му бе елементарно, тъй като това бе едвам вторият му мач в Бундеслигата, а срещнахме сериозен противник ", добави Нагелсман.

" През последните два сезона Байерн загуби доста играчи, които не могат да се заменят елементарно. Опитваме да намерим положителни футболисти, само че сега е мъчно да се прави каквото и да е на трансферния пазар. Не можем да харчим доста пари ", приключи той.

Медиите в Германия пишат, че въпреки всичко през тази седмица се чака баварците да оправят предложения за двама футболисти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР