С искания за ефективен затвор за жестокия насилник на кучето

...
С искания за ефективен затвор за жестокия насилник на кучето
Коментари Харесай

Пловдивчани поискаха ефективна присъда за насилника на Джеси

С претенции за ефикасен затвор за жестокия принудител на кучето Джеси пловдивчани излязоха на митинг. Дъждът не спря хората да преминат по Главната улица на града и се насочиха към Прокуратурата, носейки плакати „ Те нямат глас, само че имат нас “, „ Ефективни присъди за насилниците на животни “, „ Садистите в пандиза “.



Случаят на кучето Джеси, което години наред е измъчвано и изнасилвано потресе България. Благодарение на реакцията на възпитаници от Френската гимназия в Пловдив, станали очевидци на извънредно неприятното положение, в което се е намирало кучето, то бе конфискувано от притежателя Стоил Георгиев и настанено в клиника. В обществените мрежи потегли благотворителна акция за Джеси, а една от спасителките му се грижи за него.



Има данни, че притежателят на кучето постоянно го е насилвал и заливал с киселина. Според съседи, предходното куче, което е имал, е умряло от жестокостта на мъжа.

След установяването на самоличността му, за зверствата над Джеси той беше глобен единствено с акт, а Прокуратурата стартира инспекция.



„ Искаме ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР за причинителя на това принуждение Стоил Георгиев и действителни дейности от страна на полиция, прокуратура и съд “, безапелационни са протестиращите, а възгласите им „ Затвор за садистите “ огласиха Центъра на Пловдив.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР