Изявлението на Румен Радев е камбанен звън за бруталното настъпление

...
Изявлението на Румен Радев е камбанен звън за бруталното настъпление
Коментари Харесай

Илиян Василев: Изявлението на Румен Радев е камбанен звън за бруталното настъпление срещу българската демокрация

Изявлението на Румен Радев е камбанен звън за бруталното нахлуване против българската народна власт. Това написа в коментар в обществената мрежа Фейсбук анализаторът Илиян Василев . И още:

„ Изявлението на Румен Радев е камбанен звън за бруталното нахлуване против българската народна власт и европейския избор на България и за ролята, която му се отрежда от задкулисието. Както и през 2016 година – работи се по сходна скица.

Социологическа организация „ потвърждава “, бе България е изтощена от демокрацията – единствено 60 % я поддържат, само че близо 50 % желаят мощна ръка. И първият претендент за „ мощна “ ръка проговори. Дори не се посвени да употребява атентатът против Фицо за внушения, които са извадени „ топли “ от пропаганданата кухня на Кремъл.

Освен в Русия, внушенията за претекстовете на атентатора против Фицо, които Радев споделя, не се споделят на никое място в Европа – обикновено, би трябвало да се изчака, тъй като може да се окаже, че точно това е задачата на атентата против Фицо – да послужи за нова вълна от офанзиви против подкрепящите Украйна от позициите на „ борещи се за мир “.

Причинно-следствената връзка е почтена за Гьобелс, което не е типично за плахия Радев. Това, че е задействан, значи, че е дейностите му са част от по-голям проект, а точно за инсталиране на проруско държавно управление плюс проруски президент в името на „ битката за мин “ в Украйна.

Нито един път Радев не е адресирал апелите си за мир към Кремъл, който би могъл да обезпечи мира безусловно за 24 часа, като се изтегли на интернационално приетите граници на Украйна. В запалянковската интерпретация на българския президент, най-големият грях е стремежът за „ победа над Кремъл “?! и упоритостта на Украйна да се бори, а не да постави оръжие. Между „ мира “ по европейски и „ мира по съветски “ има голяма разлика и като семантика и като политическо наличие.

Акцентът е, че не би трябвало да се дава оръжие на Украйна да се отбранява. Това, което запознат съм способени източници, е че фактически след идването на служебното държавно управление доставките за Украйна от и през България бележат спад. Включително разрешителните за експорт на продукция на българските оръжейни фабрики.

Президентът, най-малко до момента, бе извънредно внимателен в проруските си изявления, изключително след изцепките за „ кой да е Крим “. За да го направи толкоз очевидно и без сянка от дипломатичност значи единствено едно, че има гаранции освен че ще му се размине, само че и ще извлече изгоди от по-голям като мащаб проект, който се извършва. В ход е най-важната част от кремълския проект по завладяване на властта от комфортни за Путин хора. Дори към този момент няма да се преценяват с потребността от политкоректност по отношение на НАТО и Европейски Съюз. “

Румен Радев: Крайно рисково е гласовете за мир да се посрещат с изстрели

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР