Сиренето пармезан е едно от най-обичаните сирена в страната, но

...
Сиренето пармезан е едно от най-обичаните сирена в страната, но
Коментари Харесай

Любителите на храната плачат, след като разбраха откъде всъщност идва сиренето пармезан

Сиренето пармезан е едно от най-обичаните сирена в страната, само че феновете на храната бяха отхвърлени от продукта, откакто откриха по какъв начин в действителност се прави.

Желаете ли малко пармезан с това? е доста постоянно задаван въпрос в хиляди италиански заведения за хранене в цялата страна и отговорът постоянно е „ да, апелирам “. Нито едно ядене с паста не се усеща приключено с щедро поръсване с твърдо сирене от горната страна. Някои британци обаче са изключили продукта, тъй като са научили по какъв начин се прави. Традиционно сиренето се прави посредством разтрошаване на краве мляко. Но пармезанът е малко по-различен.

Пармезанът е композиция от мляко и сол - както множеството сирена - само че също по този начин се прави с животинско сирище, което е ензим, който идва от четвъртата лигавица на стомаха на животни, нормално телета, кози и агнета. Този ензим оказва помощ на животното да смила майчиното мляко.

Сирището е значима съставна част в обичайния пармезан и това в действителност значи, че животните би трябвало да бъдат заклани, с цел да могат производителит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР