Мрачните прогнози на знаменитият американски пророк Едгар Кейси от десетилетия

...
Мрачните прогнози на знаменитият американски пророк Едгар Кейси от десетилетия
Коментари Харесай

Предсказания на Едгар Кейси за бъдещето

Мрачните прогнози на популярният американски оракул Едгар Кейси от десетилетия хвърлят в смут жителите на Земята, само че малко на брой знаят, че измежду предсказанията на Кейси има и изцяло положителни. Ето някои от предсказанията на Кейси, които още не са се сбъднали:

Нова област на науката, ще се развие въз основата на душевен / духовни явления

През септември, 1939 година, Кейси предсказва, че това ще се случи тогава, когато се обособи един и същи интерес от страна на науката към умствените, духовните феномени, по този начин както е и към материалните феномени. Кейси не дефинира период за това, само че прецизира, че това ще бъде една нова фаза в познанията на човечеството.

Ново изобретение в астрономията ще се направи

Кейси прави велико предсказване, че ще бъде направено изобретение на завъртането на Слънчевата система към звездата система, формирана от Арктурос и Плеадис.

Налице е опция за Трета международна война

Кейси планува опцията за Трета международна война. Той приказва за безредици, които ще се зародят към проливите Дейвис, и в Либия, и в Египет, и в Анкара, както и в Сирия, към проливите в Австралия, в Индийския океан и Персийския залив.

Като се има в поради войните в Афганистан и Ирак, както и напрежението в Близкия Изток сега, сигурно съществува опция за такава война.

Значителни археологически открития по отношение на произхода на индивида ще бъдат направени

Кейси предсказва, че ще бъдат направени три обилни археологически открития от доста антично и значимо естество, които ще доведат до гражданска война в метода, по който се схващат човешкият генезис, космологията и религията. Кейси декларира, че това ще се случи, когато човечеството доближи едно по-високо равнище на нематериалност. Трите открития съгласно него са в Египет (в непосредственост до Великата пирамида), региона Бимини (където е допустимо част на Атлантида да към този момент е открита) и Юкатан (мястото, където метеорит е умъртвил динозаврите).

Китай ще се трансформира в християнска нация

Кейси планува бъдеще, където Китай ще бъде: " люлката на християнството, отнасящо се до живота на хората. " Тъй като китайското комунистическо държавно управление към този момент е спряло своята културна война против религията и демокрацията и подтиква към ограничение практиката на будизма, няма никаква причина за подозрение, че китайският будизъм един ден ще се трансформира в " люлка на християнството. "

 Предсказания на Едгар Кейси за бъдещето

Вулканична активност ще докара до огромни земетресения

" Ако продължи интензивността на вулканите Везувий или Пеле, на южния бряг на Калифорния и областите сред Солт Лейк и южните елементи на Невада можем да чакаме в границите на три месеца по-късно голям брой трусове. ”

Американското западно крайбрежие ще бъде унищожено

Кейси планува, че в Лос Анджелис и Сан Франциско, както и в доста елементи на Западния бряг ще настъпи заличаване. Промени в земната повърхнина ще настъпят също и в централната част на Съединените щати.

Океанското ниво ще се увеличи доста

Кейси планува, че с разбъркването на земните магнитни полета, което стартира през 1998 година ще пристигна и последователното размразяване на полярните ледове, което вероятно ще докара до наводняване на доста крайбрежни райони, което пък от своя страна ще докара до спад на сушата към 30 фута.

Всичко това би могло да бъде причина и за огромни промени в бреговите линии по света.

Нова епоха на мир и прояснение ще последва големите Земни промени

 Предсказания на Едгар Кейси за бъдещето

И най-после, Кейси планува настъпването на една нова епоха на прояснение и мир за човечеството.

От множеството предсказания, които Кейси даде и които се сбъднаха в реалност следва това, че неговото знамение за бъдещето би трябвало да се преглежда съществено. Въпреки това, Кейси самичък декларира, че бъдещето не е закрепено и че свободната воля на индивида прави съвсем всичко допустимо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР