Често хората имат много погрешно мнение, според което всички дами

...
Често хората имат много погрешно мнение, според което всички дами
Коментари Харесай

Жените от тези зодии не са използвачки и без проблем биха се омъжили за бедняк

Често хората имат доста неправилно мнение, съгласно което всички дами на този свят са меркантилни

Много е потребно да знаем кой се интересува от материалните полезности, нали? Днес ще ви разкажем девойките от кои зодиакални знаци са подготвени да живеят със сладур в барака и кои от тях ще изискват повече.

Често хората имат доста неправилно мнение, съгласно което всички девойки биват считани за меркантилни. Може би е в действителност мъчно да се срещне момиче, което няма да отиде с метър до жилището на мъжа, с цел да мери квадратурата му. Или пък такова, което няма да се интересува от това с каква кола ще пристигна мъжът на първата среща. Това е в действителност необичайност в наше време, само че по този начин работи светът в този момент.

Представяме ви представителките на кои зодиакални знаци не се интересуват от приходите на обичания си. Но не забравяйте, че във всяко предписание си има изключения.

Момичетата от зодиакалния знак Везни са много благоразумни, само че меки, нежни и благи. Рядко изпадат в неприятности. От мъжете чакат поддръжка и помощ, които обаче по никакъв метод не са свързани с материалните им благоприятни условия. Представителките на тази зодия може да не обръщат внимание какъв брой получава техният фаворит, без значение дали има бизнес или постоянен приход.

С сполучливото духовно обединение те са подготвени да стимулират мъжа си за нови достижения. Те не изискват, а въодушевяват, което, несъмнено, ще повлияе позитивно на финансовото състояние на мъжете. Везните са подготвени да изкарат мъжа си от нищетата, тъй че от време на време за тях е още по-лесно, когато по-силният пол води неволен метод на живот, с цел да го насочат в вярната посока.

Много неочакван е фактът, че девойките Рак са подготвени да печелят повече от колегата си. Те чакат мъжът да се отдаде изцяло, духовно, от време на време и физически. Пълна естетика и обединение на двв души, тъй като Раците са прекомерно любящи и се нуждаят от всичко едновременно. Затова в зрелост тези дами нормално са подготвени да донесат приходи на фамилията, вместо мъжа, само че в подмяна той би трябвало да се отдаде изцяло на връзката. Освен това упоритостите на тези дами от време на време са толкоз високи, че не всеки мъж може да бъде в крайник с тях.

Нещо сходно е и зодия Козирог. Разликата е, че те не са сладки спътници в живота, а в по-голяма степен са сътрудници и съратници. Момичетата от тази зодия имат огромна храброст, непрекъснат темперамент, както и настоятелен хъс и много мощен разум. Те не седят неподвижно, търсят богат мъж, който да получава всичко, което желае.

За Козирозите парите са цел, блян, те обичат тази цел и се стремят към нея, само че не за сметка на някого, а със лични старания. Когато момиче Козирог знае, че има свои средства, които е спечелила сама, щастието и няма граници. 

Женската половина на Овена не гони финансите. За девойките от този знак парите не са главното в индивида, преди всичко би трябвало да има духовно обединение и взаимна благосклонност. Освен това парите залепват за самия Овен, те може да не вършат нищо, само че постоянно ги намират отнякъде. Следователно, проблеми под формата на въпроса " Къде да намерим пари? " не изникват при тях. Съответно дамите Овен не изискват това и от мъжете./jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР