Морските ваканционни имоти представляват все по-голям интерес за българските купувачи.

...
Морските ваканционни имоти представляват все по-голям интерес за българските купувачи.
Коментари Харесай

Инвестиция за бягство от натоварената градска среда

Морските ваканционни парцели съставляват все по-голям интерес за българските купувачи. През последните две години най-често търсещите парцели за отмора или инвестиция по българското Черноморие са българи от София и Пловдив, като трендовете сочат, че от ден на ден ще се усилва делът на локалните купувачи.

Освен желанието за инвестиция във ваканционно фамилно жилище, от ден на ден хора търсят дълготраен метод да избягат от шумната, натоварена и прашна градска среда. Все по-често се търси баланс сред ежедневната работа в града и живот отвън огромното обитаемо място.

Само на 7 км от центъра на Варна се намира новият план на ЯВОР АД – жилищен комплекс „ АЗИМУТ “ . Луксозният комплекс е ситуиран на бул. „ Св. Св. Константин и Елена “, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена.



Основното преимущество на затворения жилищен комплекс „ АЗИМУТ “ с изключение на красивата визия, безкомпромисното качество на осъществяването и вложените материали, е спиращата дъха морска гледка още от първия етаж . Комплексът е с първокласна средиземноморска визия и се състои от две пететажни здания – постройка „ ЮГ “ и постройка „ ИЗТОК “, към които са ситуирани басейн с размери 10 м на 16 м, огромна зона за релакс с детска площадка и 5 дка озеленено дворно пространство. Двете здания са еднотипни с РЗП към 3000 кв. м. всяка.

В постройките има 65 извънредни жилището, от които са останали за продажба едвам 17!

Всеки апартамент, без значение от етажа, разполага с прелестна морска гледка, просторна дневна и обширна тераса. Осигурени са задоволителен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните посетители.

Строителните действия на комплекс „ АЗИМУТ “ напредват с цялостна мощ ! Към момента се построяват укрепителни детайли и стени към басейна на комплекса. Изграждат се вертикали към плочата на равнище партер на постройка „ ЮГ “ и следва монтаж на арматурата и създаване на цялостния пиедестал на постройка „ ИЗТОК “. Очаква се още в края на тази година да бъде приключен грубият градеж на комплекса.



Инвеститорът на плана ЯВОР АДима атрактивно предложение за идващите трима искащи да закупят апартамент в комплекса до края на септември. Тримата закупили жилище в „ АЗИМУТ “ – постройка „ ЮГ “ ще получат към своя нов апартамент и подарък маза в комплекса . Тя е разположена на равнище партер, на което се намират и подземните гаражи. Има опция за избор на местонахождение и площ до привършване на избените пространства.

Компанията вложител на плана ЯВОР АД е с над 15-годишен опит в строителството на недвижими парцели и в портфолиото му са включени голям брой жилищни здания и два обекта с публично предопределение. Въпреки късите периоди, в които осъществя плановете си, ЯВОР АД не прави взаимни отстъпки с качеството на употребяваните строителни материали и изрядното обмисляне и осъществяване на всички софтуерни процеси.  

За повече информация за този и други планове на „ ЯВОР “ АД, посетете http://www.yavorad.com .

*публикация
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР