От Гранична полиция тази сутрин предупреждават, че трафикът е интензивен

...
От Гранична полиция тази сутрин предупреждават, че трафикът е интензивен
Коментари Харесай

МВР предупреждава за трафика по граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

От " Гранична полиция " тази заран предизвестяват, че трафикът е натоварен за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " за товарни коли на излаз. Областно пътно ръководство – Русе/АПИ/ осведоми, че до 31.05.2024 година се прави спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Въведена е краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът се реализира в една лента с пропускателен режим и се контролира с пътни знаци и сигналисти.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Kалотина " на излаз за товарни коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На границата с Република Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " K. Андреево " на излаз за товарни коли, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР