Моника Валериева се появи по телевизията за първи път от

...
Моника Валериева се появи по телевизията за първи път от
Коментари Харесай

Моника Валериева: Не бях щастлива с Филип Плейн

Моника Валериева се появи по малкия екран за първи път от 3 години насам, а изявата ѝ несъмнено съумя да прикове вниманието на феновете пред дребния екран. Тя се съгласи да взе участие в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", тъй като водещият " май е най-актуален и рейтингов ", както се изрази в ефир самата тя. В диалога сред тях, плеймейтката приказва намерено за персоналния си живот, признавайки, че сега няма половинка и се грижи сама за себе си.

Това обаче не попречи на домакинът да се разрови в предишното ѝ, питайки я за предходните ѝ романси. Акцентът, несъмнено, попадна върху връзките ѝ с известния дизайнер Филип Плейн, с който бяха интимни преди две години. Тя призна, че за късите месеци, прекарани с него, не се е чувствала щастлива, написа dir.bg.

" Той е много готин, само че връзка с подобен човек не е за мен. На общите ни фотоси, които сега показвате, проличава, че не съм доста щастлива ", съобщи искрено тя, признавайки, че не ѝ е било занимателно в компанията на немския дизайнер и приятелите му, по тази причина от време на време ѝ се е налагало да симулира наслада на фрагментите, които са си правили дружно.

Макар към днешна дата брюнетката към момента да не е минавала нито един път под венчилото, тя показа, че е получила цели пет оферти за брак, като е приела всяко едно от тях.

" Аз съм на мнение, че когато един мъж предложи на жена, това е измежду най-важните моменти в живота му. Ако му откажеш е допустимо да му оставиш контузия вечно... А в последна сметка не се дамите на идващия ден. Винаги може да му кажеш " Да ", а след това каквото сабя покаже, както се споделя. При мен опита демонстрира, че просто не се получава ", изясни Моника.

Тя добави, че откакто годежите били разтрогнати, пръстените оставали за нея.

" Предлагала съм да върна бижуто, само че съм попадала на мъже, които са кавалери. Разбира се, че няма да го одобряват назад, това е срамно ", посочи тя.

В рамките на предаването, тя изрично отхвърли, че повода, заради която е приела исляма преди няколко години, да е обвързвана с мъж. Всъщност го сторила, тъй като ѝ допаднал фактът, че молитвите са като песни. Въпреки това не крие, че е обитавала в Доха за 12 месеца, защото по това време е била обвързана с човек, който живеел там.
 Моника Валериева: Не бях щастлива с Филип Плейн

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР