Джипси Роуз Бланчард отново стана вирусна в социалните медии, след

...
Джипси Роуз Бланчард отново стана вирусна в социалните медии, след
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланчард споделя „рецепта за енергийна напитка в затвора“ — има само четири съставки

Джипси Роуз Бланчард още веднъж стана вирусна в обществените медии, откакто показа една от обичаните си предписания за пандизчии.

32-годишната беше вкарана в пандиза в Съединени американски щати за образуване на убийството на майка си през 2015 година, откакто претърпя повече от две десетилетия здравно принуждение от ръцете си, което в последна сметка се трансформира в принудително домашно принуждение, когато Джипси стартира да разберете какво се случва.

Малко след освобождението си от пандиза, където излежа осем години от 10-годишна присъда, Джипси се трансформира в онлайн сензация. Въпреки че в началото тя стана вирусна, когато приказва за присъдата си, в този момент тя споделя дребен взор върху нещата, които биха я поддържали, до момента в който излежава присъдата си.

Във видеото в TikTok, което събра повече от 2,4 милиона лайкове, Джипси изясни всичко, от което се нуждаете, с цел да извършите енергийната напитка „ в затворнически жанр “. Тя сподели: „ Ще ви покажа по какъв начин да извършите енергийна напитка в затворнически жанр единствено с ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР