Може би си мислиш, че секс фантазиите не се влияят

...
Може би си мислиш, че секс фантазиите не се влияят
Коментари Харесай

Пълен списък на летните мъжки секс фантазии

Може би си мислиш, че секс фантазиите не се въздействат от сезона. Но грешиш! Вероятно е обвързвано с високите температури, ежедневното количество пролята пот и голата женска плът, която дебне отвред. Каквато и да е повода, мъжете полудяват през летните месеци.

1. Секс на плажа.
Лятното време и плажът вървят ръка за ръка, което значи, че лятото и сексът на плажа също са неразделни. Неговата фикция може да включва двамата да се въргаляте сластно под кърпата денем. Или да си извършите дълга и сантиментална сесия, само в компанията на луната и звездите. По-лесно би било да ти кажем защо НЕ фантазира: да ви заловен, до момента в който го вършиме.

2. Секс в басейна, морето или всякакво пространство с вода, по-голямо от вана.
Сексът в огромно пространство с вода, или още наименуван акватичен секс, сигурно влиза в листата му със наложителни прекарвания през лятото. Заслужава си да споменем, че количеството на водата не въздейства на това какъв брой е въодушевен. Тоест, сексът в басейн за него е също толкоз възбуждащ, колкото сексът в море или езеро.

3. Горещ и потен секс навън.
Да лепнеш от пот като цяло се смята за негативно лятно прекарване. Но е толкоз горещо, че няма по какъв начин да се избегне. Ето за какво той избира да е потен, до момента в който прави секс, вместо да е потен, до момента в който прави каквото и да било друго.

4. Секс на къмпинг. В общ спален чувал.
Изпечените къмпингари ще се намръщят при мисълта за двама души в един спален чувал. Но никой уважаващ себе си мъж, било то къмпингар или не, няма да пропусне опцията да прегърне голо женско тяло, прилепено компактно към неговото. Колкото по-тясно е дистанцията посред ви, толкоз по-добре.

5. Секс на лодка.
Кану, яхта, параходче. Каквото и да е. Разбира се, някои са по-удобно от други, само че всички са плавателни съдове. А знаеш ли какво е най-хубавото нещо за един мъж? Не да си купи яхта, а да прави секс на нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР