Много остро осъждам всякакви форми на нетолерантност на пътя, не

...
Много остро осъждам всякакви форми на нетолерантност на пътя, не
Коментари Харесай

Христанов: Конкретни кръгове от Капитан Андреево се опитват да си върнат кокала

" Много остро съдя всевъзможни форми на назадничавост на пътя, не съм разсеян водач и никога не бих се съгласил, че държание, което заплашва останалите участници в придвижването, е задоволително. Нито един път не съм давал указания на чиновниците на службата, моята работа е просто да се настаня в колата и да последвам техните указания ", съобщи някогашният зам.-министър на земеделието и храните и претендент за народен представител от " Продължаваме промяната " Иван Христанов в студиото на " Денят ON AIR ".

Той не е забелязал да се кара невнимателно, до момента в който е бил в колата по време на случая и не знае дали автомобилът е техен, а единствено управлението на НСО може да отговори на този въпрос.

" Очевидно е, че се тиражират разкази, които не са правилни и желаят да разрушат престижа и положителното ми име. Дали се тормозя – по-скоро не, защото аз пред съвестта си съм чист. Ако бях станал очевидец на сходна обстановка, също бих я снимал и пуснал в обществените мрежи. Аз самият хвърлих един взор на видеото и даже идентификация на колата не може да се откри ", твърди Христанов пред Bulgaria ON AIR.

Гостът посочи, че откакто страната ясно съобщи отношението си, че няма да разреши мафиотски кръгове да заплашват държавни чиновници, не е имало нови закани към него.

Според него съответни кръгове от " Капитан Андреево " се пробват " да си върнат кокала ", тъй като става дума за стотици милиони.

" Хората, които вземат тези пари, смятат, че са техни, че са им бащиния. За тях въпросът не опира до това, че страната постъпва вярно. Това предизвика много нападателна реакции. Очакваме до дни да се развие следващата офанзива на лицата, които сме показали като част от тази проведена незаконна група ", разяснява Христанов.

Той изясни, че визираните лица на границата са си разрешили в интервала, в който новият министър към момента не е встъпил, само че остарелият е напуснал, да стартират следващата акция, а от страна на министър Демерджиев и на Явор Гечев са получили увещание, че работата, която е свършена, ще бъде продължена.

" За последните седмици сигналите, които виждаме от акциите, са по-скоро за продължение. Част от тези лица, които бяха в БАБХ, с цел да извършват поръчките на подземието и не успяхме да се освободим от тях, се пробват да си нагласят нещата, очаквайки, че новото ръководство на страната няма да забележи ", сподели още някогашният зам.-министър на земеделието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР