Много жени мечтаят да намерят мъж, който да превърне живота

...
Много жени мечтаят да намерят мъж, който да превърне живота
Коментари Харесай

Мъжките имена, които носят на притежателите си много пари

Много дами мечтаят да намерят мъж, който да трансформира живота им в приказка. Те са на мнението, че зад всеки сполучлив мъж би трябвало да стои по една естествена, красива и мотивираща го жена.

Замисляли ли сте се какъв брой доста обаче прави името на индивида за него и ориста му? Името е отражение на живота.

Сега ще ви разкрием мъжете с кои имена се радват на хубави и постоянни специалности и на по никакъв начин не неприятни приходи. Много от тях могат да трансфорат в приказка живота на всяка от вас, написа Жената Блиц.

Александър
Хората с това име са родени за водачи. Те в никакъв случай не пропущат опция и знаят цената си. Тези хора са чудесни оратори, работливи, усърдни и целенасочени са. Те са доста уважавани в обществото и доста държат на имиджа си.

Владимир
Мъжете с това име могат да слушат препоръките ви, само че въпреки всичко ще създадат всичко по своя метод и в множеството пъти, той ще се окаже верен. Дори и да изпаднат в неуместна обстановка, те бързо се измъкват от нея. Общителни и дипломатични са. Разчитат на личните си сили. Много са хитри и интелигентни.

Николай
Тези мъже са доста спокойни и уравновесени. Могат да понесат доста и да не се откажат от крайната цел. Чудесни водачи и управителни фигури в професионален проект. Радват се на интерес от страна на дамите, само че са подготвени да посветят живота си единствено на една. Семейството за тях е извънредно значимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР