Много известни личности се подлагат на пластични операции. В Холивуд

...
Много известни личности се подлагат на пластични операции. В Холивуд
Коментари Харесай

Звездите, които отказаха да си направят пластични операции

Много известни персони се подлагат на пластични интервенции. В Холивуд има мощен напън върху хората да наподобяват напълно, само че има звезди, които са гневни съперници на корекциите. Вижте кои са те в канала във vbox7 :

Лейди Гага


През 2018 пред Sky News певицата показа: „ Бяха ми споделили да си направя пластична интервенция на носа още при започване на кариерата ми. Отказах, тъй като желаех да бъда такава, каквато съм. Харесвам италианския си нос. “
               

A post shared by (@ladygaga) on Aug 12, 2019 at 8:31am PDT



Приянка Чопра


След като печели купата „ Мис Свят “ през 2000 година, брачната половинка на Ник Джонас се насочва към киното. Тя среща продуцент, който и споделя, че носът й не е симетричен, същото важи и за тялото й. Тя отхвърля да си направи пластична интервенция, защото се усеща добре и без корекции.
               

A post shared by (@priyankachopra) on Aug 6, 2019 at 2:04pm PDT



Нели Фуртадо


Певицата има сполучлива кариера, само че нейният продуцент считал, че ще жъне повече триумфи, в случай че си постави силикон в гърдите. Това основало напрежение сред тях, тъй като тя отказала: „ За страдание той правеше добра музика и нямаше по какъв начин да спра да работя с него “, споделя певицата пред английски вестник.
               

A post shared by (@nelstar_furtado) on May 16, 2014 at 3:55pm PDT

Лиа Мишел

Актрисата от „ Клуб Веселие “ е била съветвана да си направи ринопластика. Лиа била на 13 години, когато нейната продуцентка и споделила да си направи корекциите, като стане на 15 години. Актрисата отказала, защото постоянно се е гордяла с външния си тип.-->
               

A post shared by (@leamichele) on Jun 27, 2019 at 7:03am PDT

Клоуи Грейс Морец

По време на един от филмите, в които е взела участие на 16 години, актрисата е получила много ексцентричен намек да си постави силикон в гърдите. Клоуи влезнала в съблекалнята и е видяла имплантите посред стаята: „ Беше необичайно и в случай че би трябвало да си призная, се замислих “, споделя Морец. Но към този миг актрисата няма корекции по тялото.
               

A post shared by (@chloegmoretz) on Nov 20, 2018 at 11:41am PST
 
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР