Цели 50 килограма е отслабнал преди няколко години шеф Петров.

...
Цели 50 килограма е отслабнал преди няколко години шеф Петров.
Коментари Харесай

УДИВИТЕЛНО! Шеф Петров разкри как смъкна 50 кила

Цели 50 кг е измършавял преди няколко години началник Петров. Той се е подложил на специфичен хранителен режим, с цел да реализира нужния резултат. Готвачът е безапелационен, че стига да желае, всеки може да влезе във форма, без да се постанова да употребява лекарства за намаляване. Шефът недоволства от обстоятелството, че в редица страни наднорменото тегло се бори с медикаменти, а не с диета и спорт.

Последната такава страна е Англия. Тамошните лекари ще изписват на заболели хора с наднормено тегло безвъзмездни инжекции за намаляване.

" Човек би трябвало самичък да се грижи за себе си и да избере най-правилния метод това да стане . Никой не може да ти каже какво да правиш " - изяснява Петров.

Днес съвсем едно на всеки 10 деца в света стартира начално учебно заведение с наднормено тегло и почти едно на всеки пет деца го приключва със затлъстяване. Англия е с най-вече дебели хора в света.

" Децата влизат в учебно заведение с наднормено тегло, само че значимото е да излязат с обикновено тегло ", споделя началник Петров във връзка затлъстяването на младите в последно време в международен мащаб.

Според него цялото хранене в България се базира на това да изберем най-евтината храна, тъй като сме небогати, и поради това българите страдаме.

" Всеки самичък избира диетата си. Тя може да е химическа, може и да е по натурален път, със здравословно хранене. Аз персонално отслабнах 50 кг преди години единствено с хранителен режим ", споделя топготвачът.

Здравословното хранене съгласно него е най-хубавото, което един човек може да избере за тялото си. Защото всякаква химия вреди на черния дроб, на бъбреците и на сърцето.

За него човек самичък би трябвало да знае по кое време да спре, по кое време тялото му не се усеща добре. Да се съветва с доктор и да съблюдава диетата. Това за шефа са елементарни неща и споделя, че напълняването и отслабването е само душeвност.

" Недопустимо е на едно дете да му наложиш химическа диета. Всичко би трябвало да се направи по натурален метод, само че всеки взема решение самичък за себе си ", разяснява шефът.

Петров загатва, че преди 20 години в Щатите също е имало голям проблем със затлъстяването, само че към този момент съвсем го няма поради политиката на държавното управление.

" Отслабването може да стане и с билки ", споделя шефът и прибавя: " Навремето хората са живеели по 80-90 години с наднормено тегло. Важното е да не се яде сол и захар и да се одобряват билки ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР