Мними измамници изнудват с клип с нецензурно съдържание бившия министър

...
Мними измамници изнудват с клип с нецензурно съдържание бившия министър
Коментари Харесай

Изнудват бивш министър с порно клипове

Мними измамници изнудват с клип с нецензурно наличие някогашния министър на околната среда и водите Асен Личев. Престъпниците желаят от него пари, с цел да не разгласяват видеото в необятното интернет пространство. 

Това заяви самият Личев, уточнявайки, че сходни клипове действително не съществуват, само че все пак е получил заплашителни писма на електронната си поща. 

„ Ставам към този момент порно звезда ”, пошегува се Личев, откакто получил имейл със опасност.

„ Писаха ми, че са завладели електронните ми устройства и са ми създали фотоси като съм посещавал уеб сайтове за възрастни и съм се самозадоволявал. Поискаха ми 1000 евро, с цел да не разгласяват фрагментите. Аз обаче знам, че това е машинация, не съм глупак ”, уточни някогашният министър. 

Той не крие, че и различен път против него е юридически опит за машинация. Преди години му се обадили, че синът му аварирал в Италия. Асен Личев обаче няма наследник и не се хванал на измамата.

" Представете си, че сходно писмо получи човек, който постоянно гледа филми за възрастни. Човек, който е на висока позиция в обществото. Той би се вързал на измамата ", предизвести Личев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР