37-годишният Георге Миятович, брат на вицепремиера в правителството на Федерация

...
37-годишният Георге Миятович, брат на вицепремиера в правителството на Федерация
Коментари Харесай

Хулигани пребиха до смърт брата на вицепремиера на Босна и Херцеговина в Белград

37-годишният Георге Миятович, брат на вицепремиера в държавното управление на Федерация Босна и Херцеговина и министър на развиването и предприемачеството Воин Миятович, е бил погубен през вчерашния ден в Белград. Това заяви министърът на вътрешните работи Ивица Дачич.

По случая се води следствие

Миятович умря след побой от двама хулигани в детския парк във Вождовац, заяви Н1.

„ Снощи към 19 часа полицията получи позвъняване, че има сборичкване, отидоха на адрес в община Вождовац, откриха ранения мъж и брачната половинка му. Откараха го в болница където умря “, сподели Дачич пред TV Blitz.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Той добави, че преди този момент синът на Миятович се е оплакал, че са му откраднали топката и е имал проблем с двама мъже. Дачич акцентира, че се открива дали е умрял вследствие на побой.

„ Аутопсията ще удостовери, лекарите споделят, че е имал и епилептични припадъци “, сподели той.

 

Той е открит пред дома си в безпомощно положение

Вчера синът на Миятович се оплакал на татко си, че младежи го тормозят в парка, съобщи БГНЕС. След това Миятович отива при тях и след къс диалог младежите го атакуват и пребиват.

Той е признат в болница в тежко положение, където е умрял от пострадванията си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР