Министрите от служебния кабинет се събраха на извънредно заседание, научи

...
Министрите от служебния кабинет се събраха на извънредно заседание, научи
Коментари Харесай

Служебните министри се събраха на извънредно заседание

Министрите от служебния кабинет се събраха на изключително съвещание, научи NOVA. Според министъра на културата проф. Велислав Минеков те са обсъждали елементи по бюджета с финансовия министър.

От пресслужбната на кабинета оповестиха, че е признат отчета на министъра на финансите по отношение на напредъка по съставянето на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2022 година и на обновената средносрочна бюджетна прогноза за интервала 2022-2024 година Докладът касае настоящото положение на подготовката на законопроекта за държавния бюджет за 2022 година и обновена средносрочна бюджетна прогноза за интервала 2022-2024 година, като претекстове към него.

В отчета е посочена и нуждата от прекратяване на съгласувателните процедури по законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2022 година и по другите планове на актове на Министерския съвет, свързани с него.

Според прессъобщението, служебните министри са решили да се усилят дяловете на страната ни във импортирания уставен капитал на Международната капиталова банка, одобрени са разноските за командировки в страната за третото тримесечие на 2021 година Правителството е одобрило и спомагателни прехвърляния към общините за компенсиране на приходите от налог върху таксиметровите транспорти.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР