Министерството на промишлеността и търговията на Русия разработи проект за

...
Министерството на промишлеността и търговията на Русия разработи проект за
Коментари Харесай

Русия официално ще разреши сивия внос на автомобили

Министерството на индустрията и търговията на Русия създаде план за решение за унищожаване на отговорността за успореден импорт. Тоест документ, който публично ще позволи вноса на артикули в Русия без разрешението на притежателите на авторските права, сподели източник от държавното управление, представен от " Известия ". Сега този документ се създава от отрасловите министерства.

Към днешна дата за доставка на артикули в страната без позволение на притежателя на марката е планувано задължението да му се изплати обезщетение до 5 милиона рубли, а стоките би трябвало да бъдат унищожени. От ведомството прецизираха, че анулацията на отговорността няма да засегне вноса на всички артикули, а единствено на тези, които са " нужни за засищане на потребителския пазар ".

Тоест, се изготвя избран лист със артикули, позволени за " сив импорт ". Очевидно е, че в него ще попаднат аварийни елементи и съставни елементи за коли, както и самите коли. Как обаче сходни артикули от други страни ще влязат на съветския пазар е към момента въпрос без явен отговор.

Това, което се знае досега е, че към този момент се появяват медиатори за покупка на европейски артикули, научиха икономистите на РИА Новости. Само първо би трябвало да разберете дали формалният продавач в действителност е напуснал Русия или просто „ прекъснал работата “. Това ще стане ясно през май.

От ФАС подчертаха, че стандартите и условията за сигурност, качество и разрешителни за такива артикули ще продължат да се ползват. В последна сметка съществува риск броят на подправените артикули да се усили, защото марката няма да може да следи дали истинските артикули фактически навлизат на пазара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР