Министерството на отбраната направи всичко, което можеше да направи, по

...
Министерството на отбраната направи всичко, което можеше да направи, по
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Направихме всичко възможно по случая със загиналия пилот

" Министерството на защитата направи всичко, което можеше да направи, по случая със починалия водач. Целим бистрота. Готови сме да седнем пред обществото и да го кажем намерено ”. Това съобщи служебният министър на защитата Георги Панайотов в студиото на предаването " Денят онлайн с Неделина Анева ”.

" Нека изчакаме проверяващите органи да завършат своята работа. Министерството на защитата завърши с всичко, което можеше да направи според пълномощията, които имаме по случая. Беше направен обстоен отчет със специфики в него. Цялата наша активност е извънредно транспарантна. В него не се показва виновност. В пълномощията на Военната полиция не е да показва виновност. Военната прокуратура към момента работи по случая ”, сподели той.

Георги Панайотов заяви, че в петък в 11 часа в Министерството на защитата ще се организира среща със брачната половинка на починалия над Шабла авиатор майор Валентин Терзиев.

" Поканил съм и представители на медиите, началника на защитата, командира на Военновъздушни сили, командира на Авиобаза Граф Игнатиево, както и хората, изготвили отчета. Искам да сложа завършек на това явяване в телевизионните студия от нейна страна и отговарянето на въпроси по-късно от моя страна. Ще седнем на една маса и ще беседваме. Г-жа Попова удостовери своето наличие ”, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР