Министърът на вътрешните работи в последния служебен кабинет Иван Демерджиев

...
Министърът на вътрешните работи в последния служебен кабинет Иван Демерджиев
Коментари Харесай

Бивш министър пусна нова сензация за убийството на Къро

Министърът на вътрешните работи в последния длъжностен кабинет Иван Демерджиев издаде нови детайлности за убийството на Красимир Каменов – Къро в ЮАР. В изявление за бТВ Демерджиев загатна, че с изключение на убийството на четирима души в дома на Къро, от там са взети и „ избрани неща “, прибрани в каси из къщата.

Бившият длъжностен министър не даде детайлности тъкмо какви, само че добави, че в касите е имало задоволително полезности, от които нищо не липсва.
-->
Демерджиев посочи, че следва проверяващите от Република Южна Африка да дойдат в България за среща с нашите служби.

„ Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи “, сподели Демерджиев.

На въпрос дали наличието на касите е било обвързвано с фигури у нас, някогашният вътрешен министър отговори, че ще се разбере и би трябвало да попитаме проверяващите от ЮАР. „ Ако те не кажат, отново ще се забележим тук и ще ви кажа аз “, даде обещание Демерджиев.

„ Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четири индивида, са си разрешили да извършат и други дейности “, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР