Колкото и да е сложна политическата ситуация в България, тя

...
Колкото и да е сложна политическата ситуация в България, тя
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Голямата беля, която сътвориха Киро и Асен е, че върнаха диалога в простото хулене 


„ Колкото и да е комплицирана политическата обстановка в България, тя има едно просто решение – при всичките недъзи на демокрацията, този, който събере най-вече гласове е редно да ръководи “ – по този начин стартира срещата на Любен Дилов – наследник с варненци. Той гостува в морската столица по покана на претендента за депутат от ГЕРБ-СДС Варна, Христо Стоянов и Политическа партия ГЕРБ – Варна. В качеството си на политик и депутат, Дилов показа с аудиторията възгледите си за ръководството на страната и аргументира поддръжката си за обединението ГЕРБ-СДС на идните избори.
„ Ние, в България, избрахме веднъж, който е „ съвсем “. Нашите неща постоянно са „ съвсем “ – всичко ни е нещо недоправено. Това, което се случи през последните 9 месеца, тази сглобка, беше прекомерно интелигентно решение за българския политически хайлайф. Прекалено високотехнологична “, разяснява той. Според него, обединението е била обречена през цялото време заради другата идеология и нуждата на Политическа партия Демократична България да отхвърля всичко. „ Политическа партия Демократична България просто изгубиха смисъла си. И без това мъчно го показваха когато го намерят, а пък в този момент напълно се изгубиха. И напълно разумно обръщат топката още веднъж към тези заклинания, които бяха преди 1 година на предходните избори “, добави Дилов.
„ Най-важното е, че загубихме извънредно доста време! Явно се мислим за безсмъртни. За това се опитваме да убедим хората, че би трябвало да гласоподават за ГЕРБ-СДС, с цел да има непоклатимост, да има предсказуемост, даже да не харесват доста управническия механизъм. А той няма по какъв начин да се трансформира доста. Но най-малко 1-2 години да бъде подкрепян, с цел да може да проработи софтуерно, да се развият стратегиите, да се създадат инвестициите… Надявам се, че ще имаме доста добра преднина на тези избори, с цел да можем да диктуваме едни естествени условия. Много се надявам! В ръководството на тази страна сме оставили извънредно малко хора, които могат да дъвчат дъвка и да вървят по едно и също време. Голямата пакост, която сътвориха Киро и Асен е, че не откриха тематики за спор с ГЕРБ, а върнаха разговора още веднъж в елементарното злословене, заради което провокират същото назад “.
В умозаключение на срещата си с жители и претенденти за народни представители във Варна, Дилов сподели: „ Всяка кооперация има потребност от домоуправител, а със настоящия няма да се получат нещата “.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР