Михаела Маринова провокира интернет потребителите със секси фотос. Младата певица

...
Михаела Маринова провокира интернет потребителите със секси фотос. Младата певица
Коментари Харесай

Михаела Маринова прикова погледите със СНИМКА по бельо

Михаела Маринова предизвика интернет потребителите със секси фотос. Младата певица в последно време все по-често разгласява фрагменти, с които провокира мъжкото въображение, написа woman.bg.

Последователите ѝ в обществените мрежи също означават, че любимката в поп жанра им все по-лесно се разделя с облекла и задръжки, само че спазвайки известна мяра. Мишето, както назовават изпълнителката на " Стъпка напред ", която до неотдавна демонстрираше стеснителност към сходен вид провокативни изяви, като че ли е почнала да залага напоследък на по-изкусителни и палави фотоси. На следващото горещо фото, с което тя зарадва почитателите си, тя е единствено по долни дрехи, в секси поза, а в обятията си е гушнала огромен и приветлив плюшен мечок.

По-рано, през февруари, победителката от първия сезон на предаването по Нова тв " Маскираният артист ", показа различен не по-малко привлекателен фотос, на който е по... спортни бикини. Ако би трябвало да бъдем почтени обаче, Маринова надалеч не е от най-разкрепостените звезди в обществените мрежи. Рядко я виждаме в прекомерно разгорещени или разголени фрагменти. Засега сексапила, на който 22-годишната русокоска залага, има доста по-деликатно, естетично, ненатрапчиво и почтено лъчение, спрямо това на някои други представителки от родния шоубизнес.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР