Миглена Ангелова се готви за завръщането си на малкия екран.

...
Миглена Ангелова се готви за завръщането си на малкия екран.
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се връща на екран

Миглена Ангелова се готви за завръщането си на дребния екран. Журналистката ще води лично предаване по първата у нас здравна телевизия Code Health TV. Ангелова ще има пълна независимост в избора на посетители и в наличието на диалозите с тях, разкри самата тя пред Блиц. Снимките за шоуто към този момент са почнали и Миглена споделя, че към този момент всички са удовлетворени от резултата. 

Ангелова също по този начин е рестартирала канала на " Искрено и персонално " в YouTube.  " До този миг понякога поствахме някое остаряло издание или изявление с мое присъединяване. Сега се качват диалози - наблягам диалози, а не изявленията - с персони, които са ми забавни ", посочи водещата. 

За разликите сред двата формата, Миглена сподели: " Идеята е да създадем от суровия материал, който записваме за към час и двадесет минути в студиото, телевизионно издание и издание за ютуб. Телевизионният канал и платформата за видеосподеляне са две разнообразни медии, със своята специфичност и цели. Затова еднакъв посетител ще наподобява друго в телевизионния вид и в ютуб разновидността, като изданията на екрана ще изпреварват тези оналйн с към 10 дни. Общото сред тях е дълбочината ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР