MG3 Hybrid беше представен на световната общественост за първи път

...
MG3 Hybrid беше представен на световната общественост за първи път
Коментари Харесай

MG3 Hybrid тръгва на пазара - видео

MG3 Hybrid беше показан на международната общност за първи път в понеделник на автомобилното ревю в Женева. Марката MG желае да предлага софтуерно усъвършенствани и съвременно проектирани транспортни средства, които дават взор към бъдещето, като в същото време остават постоянно налични.

MG3 Hybrid е дребен автомобил с каросерия хечбек. Той разполага с новоразработеното Hybrid+ задвижване на MG Motor, което се характеризира с мощен електрически мотор и огромен потенциал на батерията. MG3 Hybrid+ ще се предлага от второто тримесечие на 2024 година

„ Новият MG3 Hybrid+ е транспортно средство с огромен капацитет – както за неговите водачи, по този начин и за нашата марка “ - споделят от компанията - „ С новото задвижване Hybrid+ той предлага на нашите клиенти първокласна композиция от успеваемост и продуктивност. Моделът съчетава удоволствието от шофирането, типично за моторите MG, с богато и висококачествено общоприетоо съоръжение. Сигурни сме, че MG3 Hybrid+ ще убеди доста хора за прекосяване от стандартни мотори с вътрешно горене към модернизиран хибриден модел. "



Новата дребна кола разполага с 1,5-литров бензинов мотор с мощ 75 кВт/102 к.с., електромотор със 100 кВт/136 к.с. и обособен генератор. Тя разрешава пет разнообразни режима на шофиране, всеки от които се задейства автоматизирано от системата Hybrid+. Те варират от шофиране в EV режим - с чисто електрическо задвижване - до успореден режим, при който както бензиновият, по този начин и електрическият мотор задвижват колелата.

Не на последно място, батерията от 1,83 кВтч обезпечава успеваемост, позволявайки добър пробег при чисто електрическа работа, съгласно производителя. Електрическата кола форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 8,0 секунди и прави междинния спринт от 80 до 120 км/ч единствено за 5,0 секунди. Задвижването е обвързвано с тристепенна автоматизирана скоростна кутия.

Новият MG3 Hybrid+ ще се предлага в Европа в три линии на съоръжение: Standard, Comfort и Luxury. Той е планиран от дизайнерското студио SAIC в Шанхай и разполага с редица стилни характерности. Те включват лети джанти, LED фарове и цветова палитра, която включва шест бои: Pebble Black, Dover White, Cosmic Silver, Diamond Red, Hampstead Gray и Como Blue.

Някога MG беше синоним на открити, двуместни спортни коли като никоя друга марка. И в действителност от 20-те години на предишния век " Morris Garages " са помогнали за оформянето на концепцията и стила на този вид транспортни средства, правейки ги подобаващи за масите и постоянно са една крачка пред конкуренцията с тенденциозни разработки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР