Lamborghini обяви, че наследникът на Huracán, известен към момента с

...
Lamborghini обяви, че наследникът на Huracán, известен към момента с
Коментари Харесай

Следващото хипер предложение на Lamborghini обещава над 900 конски сили

Lamborghini разгласи, че наследникът на Huracán, прочут все още с вътрешнофирменото означение Lamborghini 634, ще получи първи по рода си за марката хибридизиран V-образен, осемцилиндров турбоагрегат.

Хибридната задвижваща система на серийното Lamborghini 634, който е планувано да бъде стартиран през тази година, ще бъде изпълнена с три електромотора и осемстепенна роботизирана предавателна кутия, която означи премиерата си при дебютиралото през март предходната година . От марката обаче споделят, че тя е в допълнение усъвършенствана, с цел да може да се оправи уместно с високата обща оптималната мощ от над 900 конски сили при новия модел.

От Lamborghini споделят, че новият мотор с вътрешно горене ще бъде с работен размер от 4 литра и дава обещание оптималната мощ от 800 конски сили в диапазона от 9000 до 9750/мин, а самият елемент ще предложи развъртане до внушителните 10 000/мин.

Впечатляващи показания дава обещание новия мотор на марката и във връзка с оптималната стойност на въртящия момент- 730 Нм, които ще бъдат налични в диапазона от 4000 до 7000/мин.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР