Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в
Коментари Харесай

Солскяер: Няма да прибързваме със селекцията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че в тима си има футболисти, които ще играят роля в отбора в дълготраен проект. Именно заради тази причина " алените дяволи " няма да бързат със селекцията.

" Не търсим бързо решение. Разполагаме с играчи, които ще играят роля в състава в дълготраен проект. Дори в случай че приказваме за Едисон Кавани, който е на 33 години. Той е част от тази тактика с това, което способства към клуба и другите играчи. Когато имаш опция да приказваш с футболисти или да научиш повече за тях като персони, това е доста значимо. Ние знаем къде желаеме да стигнем в Манчестър Юнайтед. Дали желаят да са част от това да върнем сполучливите времена, това постоянно е част от тематиките, които дискутираме ".

Норвежкият експерт разяснява и бъдещето на Хуан Мата, чийто контракт изтича през лятото.

" Решението е доста мъчно всякога с Хуан. Неговите качества са известни. Ако играе, той вкарва голове, през този сезон оказа помощ на тима. Имаме други играчи, които се оправят добре на тази позиция, само че приносът на Хуан за групата си остава. Трудно е да го оставим отвън състава, само че за жалост, това е обстановката сега. Все още не е взето решение по отношение на бъдещето му ", сподели Оле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР