Френските въоръжени сили подготвят ново разузнавателно звено, предназначено да поддържа

...
Френските въоръжени сили подготвят ново разузнавателно звено, предназначено да поддържа
Коментари Харесай

RTL: Франция подготвя звено от суперсекретни разузнавачи в Естония

Френските въоръжени сили приготвят ново разследващо звено, предопределено да поддържа настъпателни интервенции, което „ би било потребно в Украйна “. Това заяви радиостанцията RTL, чийто сътрудник съумя да следи ученията на това поделение в Естония, съобщи ТАСС.

" Ще проникнем, ще се опитаме да се доближим до вражеските позиции и даже да ги заобиколим. Тогава ще имаме две решения в разследващ проект. Да разположим наш дрон или използваме добрия остарял способ - очите си. Можем да забележим немного от обкръжаващата околност. Това доста наподобява на това, което виждаме в Украйна и огромните равнини на Изтока. Така че това е доста забавно за нас “, споделя един от членовете на отряда FRAN, старши сержант Кентен.

Твърди се, че бойците от това поделение „ могат да се крият в храстите с часове “, с помощта на камуфлажа, и да употребяват дронове, с цел да следят врага от височина 200-300 м. Тази „ пробно подразделение от суперсекретни бойци “ е предопределена да разпознава опорни пунктове на съперника, да търси точки за влизане в окопите и да координира дейностите на щурмовите екипи.

„ Старши сержант Кентен и сътрудниците му упражняват в действителни условия и споделят, че са подготвени да защитят своя естонски съдружник “, прибавя кореспондентът на радиостанцията. Той отбелязва, че Франция взе участие в ученията на НАТО в Естония, в които вземат участие общо 14 хиляди души. Авторът на материала оповестява, че задачата на тези учения е „ да се покаже на Русия, че нахлуването (в Естония) би било неприятна концепция “ и точно на тези полигони френската войска „ ревизира компетентността на новото поделение, което би било потребно в Украйна ".

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР