Когато бях на две или три, тръгнах да се разхождам

...
Когато бях на две или три, тръгнах да се разхождам
Коментари Харесай

Какво може и какво не може да се научи от Сингапур

Когато бях на две или три, потеглих да се разхождам и ме откриха чак след известно време в локален мол. Колко непосредствен контакт с бедствието, ще си помислят читателите. Каква евентуална загуба за британските букви и търговията с заведения за хранене Clerkenwell. Отпуснете се. Това се случи в една от най-безопасните страни на Земята. Премахнах дребните си криволичия в Сингапур.

Една точка се губи в цялото покритие на островната страна, защото смени управлението този месец. Икономическото обогатяване е другото достижение на Сингапур. Това идва изпод и не би се случило без основаването на ред и единодушие там, където е имало борба сред общностите. Да се ​​цитира нейният приход на глава от популацията, който в този момент надвишава този на Съединени американски щати, значи да се подценява какво се е случило в едно в миналото разногласно китайско-малайско-индийско общество.

И по този начин, какво могат да научат другите страни от Сингапур? Бъдете дребни. Ако Съединени американски щати можеха да отделят 320 милиона души и 99 % от земната си мехлем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР