Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди, че никой

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди, че никой
Коментари Харесай

Солскяер: Погба знае, че никой не е по-голям от Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предизвести, че никой състезател не е по-голям от клуба, в това число Пол Погба. Това изявление наподобява, че идва в отговор на изказванието на сътрудника на французина Мино Райола отреди няколко седмици, че с кариерата на Погба при „ алените дяволи “ е свършено.

Смята се, че международният първенец е подготвен да напусне „ Олд Трафорд “ следващата година, като съществени любимци за неговия автограф са някогашният му клуб Ювентус и Реал Мадрид.

Солскяер обаче настоя, че 27-годишният халф демонстрира, че е екипен състезател.

„ Пол беше тук като дете, когато беше на 18 години. Той има ДНК-то на Mан Юнайтед в себе си “, сподели норвежецът преди днешното домакинство на Лийдс Юнайтед.

„ Той знае защо става дума. Ман Юнайтед значи да си екипен състезател. Не бих се застъпил за никого, който да мисли, че е по-голям от Ман Юнайтед, тъй като не е подобен. Абсолютно никой не е и Пол знае това. Не се отнася единствено за него, а за всички нас. Пол постоянно е бил амбициозно момче, което обича да играе футбол. Тренира добре, в никакъв случай не отхвърля да тренира или играе, има положително отношение. Той беше контузен през този сезон, изкара и Коронавирус. Сега той е на път да се върне към най-хубавата си форма. Разбира се, че желае да се оправи допустимо най-добре, когато е в тима, колкото и минути да му са дават на терена “, сподели още Солскяер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР