Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че все още съставът

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че все още съставът
Коментари Харесай

Артета: Все още балансът в състава не е идеален, продължаваме активно с трансферите

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че към момента съставът му е небалансиран и клубът ще реализира още входящи и изходящи прехвърляния до 5 октомври. До момента лондончани се укрепиха с Вилиан и Габриел, а задачата е в скоро време да бъде притеглен най-малко още един халф. Томас Партей и Усем Ауар са спряганите имена за тази зона.

" Все още сме дейни на трансферния пазар. Прочуваме разнообразни благоприятни условия. Активни сме както във връзка с входящите, по този начин и на изходящите прехвърляния. В момента салдото на състава не е съвършен, тъй че имаме още работа. Трябва да имаме поради сложността на сегашния трансферен пазар. Поведението на клубовете е доста друго и към момента не е по никакъв начин несъмнено по какъв начин ще се развие през идващите седмици. Много е мъчно да реализираме това, което желаеме, за един или два прозореца. Това е развой ", съобщи Артата.

Испанецът разяснява и новият контракт на Пиер-Емерик Обамеянг: " Това, което мога да кажа, че съм даже по-голям оптимист, в сравнение с бях в края на предишния сезон. Дали мисля, че скоро ще бъде реалност? Да, в действителност съм оптимист за това. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР