Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, даде интервю пред

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, даде интервю пред
Коментари Харесай

Тодор Батков: По мое време Левски беше обединен и прозрачен

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков, даде изявление пред Българска национална телевизия, в което приказва за настоящето положение на " синия " клуб.

" Въпреки че се отдръпнах от Левски преди девет години, не преставам да проследявам обстановката. Преживявам, вълнувам се, само че не разходвам пари, както беше преди. Тъкмо си изплатих борчовете от интервала " Левски ". С Наско Сираков в последно време съвсем не споделяме. На 24 май го очаквам на могилката, уповавам се да го видя, в случай че реши да пристигна, тъй като там ще са почитателите “, съобщи Батков.

" Хубавото е, че се погасиха борчовете - главницата към Национална агенция за приходите и се подписа съглашение за локалните налози, което дава успокоение и няма да има проблем с лицензирането. Лошото е, че липсва разговор, няма връзка. По мое време Левски беше транспарантен, безусловно открит - не се опасявах да споделям с медиите, с почитателите. Тренировките бяха отворени, да, имаше и моменти, когато ни псуваха, ругаеха... “, добави някогашният притежател на " сините “.

" Ръководителите на Левски би трябвало да си отворят ушите и да слушат какво им споделят хората. Това го няма сега. Болно ми е, няма да участваме в Европа, предстоят три мача за здраве. После отново нов цикъл, нова селекция, не престават да бягат надарени юноши от клуба. Въпреки всичко Левски ще го има, колкото и да звучи като факсимиле. Левски не стартира от нас и не свършва с нас. Аз имах огромния късмет, даден ми от Бог, да бъда отпред на Левски 14 години. Дадох всичко от себе си, отдръпнах се с достолепие, оставих диря след себе си. Считам, че всеки президент на Левски би трябвало да има същата мисъл. На Сираков съм му давал препоръки. Колко пъти съм му казвал " Айде, аз ще ходатайствам, ще дойда на срещата, дай да седнем и да се разберем с водача на опозицията измежду публиката ". Обяснявам му, че няма от какво да се опасява, с този човек съм се виждал десетки пъти, псувал ме е, ругали сме се. По мое време Левски беше единен “, съобщи Батков.

" Не защищавам Наско Сираков да напусне, само че той би трябвало да се разбере с всички фракции. Какво значи да напусне, какво ще се случи? Феновете ги раздразни това, че те го избраха за страж на акциите, а той стартира да се назовава мажоритарен притежател. В исторически проект притежателят постоянно е бил индивидът, който дава парите, а той пари не дава, както всички знаем. Трябва да търси спомагателни доходи ", сподели още Батков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР