Медия груп 24“ (MG24.bg) ще придобие националната радиоверига Фокус“ и

...
Медия груп 24“ (MG24.bg) ще придобие националната радиоверига Фокус“ и
Коментари Харесай

Медия груп 24 придобива радио и агенция Фокус

" Медия груп 24 “ (MG24.bg) ще придобие националната радиоверига " Фокус “ и осведомителна организация " Фокус “.

Сделката обгръща цялата радиоверига (60 радиостанции в страната), осведомителната организация и комерсиалните марки на " Фокус “.

" Медия груп 24 “ е предпочетена, пред няколко други кандидат-купувачи за придобиване на активите на " Фокус “.

" Фокус “ е един от най-качествените медийни марки в България и за нас е чест, че ще имаме опция да го съхраним и развием в бъдеще. Ще запазим напълно профила на радио " Фокус “ и осведомителна организация " Фокус “, които са първоизточник на доста от значимите политически, стопански, обществени и публични вести в България. Бързината и точността, които са запазена марка на " Фокус “, ще останат приоритет за работещите в медията.

Ще доразвием изключителния информативен капацитет на " Фокус “, комбинирайки го с доста и качествено наличие от районите, където пък " Медия груп 24 “ ЕООД е неоспорим водач. Ще създадем и няколко общи новинарско-информационни продукта в София и огромните регионални градове. Имаме ясна визия и тактика за развиването на " Фокус “, разяснява Кирил Налджиев, шеф на " Медия груп 24 “ ЕООД.

" Ще продължим да надграждаме традициите на " Фокус “ с сполучливи професионални артикули, с цел да отговорим на търсенето и ползите на българската публика у нас и в чужбина. Ние сме информативен водач и ще затвърдим позициите си като подобен “, разяснява Диян Димитров, шеф на " Фокус Нунти “ ООД.

За " Фокус “:

Радио " Фокус “ е най-голямата частна осведомителна радиоверига в България. Тя е част от първата частна осведомителна организация " Фокус “ (focus-news.net), която предлага непрекъснато вести на български и британски език. Новините обгръщат политическия, икономическия, публичния, културния и спортния живот в България, на Балканите и по света. В 24-часовата стратегия на радиоверигата новинарските и публицистични излъчвания се редуват с богата музикална стратегия. Програмата на Радио " Фокус “ печели състезания за радиодейност и непрекъснато уголемява мрежата си с включването на нови предаватели в цялата страна. В момента радио Фокус излъчва на 60 честоти, покривайки територията на България.

За " Медия груп 24 “:

" Медия груп 24 “ е водеща медийна компания в България - водач в даването на районно осведомително наличие, с портфолио от 8 осведомителни уеб страницата (Sofia24.bg, Plovdiv24.bg, ZaPlovdiv.bg, Varna24.bg, Burgas24.bg, Ruse24.bg, Blagoevgrad24.bg, Telefootball.net), безвъзмезден районен вестник за Пловдив - " Plovdiv24.bg Седмичен ", както и едно от най-популярните в международен мащаб мобилни спортни приложения - " Мачовете по ТВ " /'Football on TV'. Апликацията оперира в 22 страни по целия свят, като е измежду най-използваните спортни мобилни приложения в България, Испания, Франция, Италия, Аржентина, Колумбия и Чили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР