Може да очаквате кралска особа редовно да бъде обсипвана със

...
Може да очаквате кралска особа редовно да бъде обсипвана със
Коментари Харесай

На принцеса Шарлот е даден подарък на стойност колосалните £36 000 - но тя не успя да го задържи

Може да очаквате кралска персона постоянно да бъде обсипвана със скъпи дарове, само че когато принцеса Шарлот получи един в действителност ексцентричен настояще, не беше евентуално да й бъде разрешено да го задържи.

Шарлот, която навършва девет години и е третата в линията за заместничество на трона, получи обилния подарък от £36 000, когато беше малко бебе, което принц Уилям и принцеса Кейт преди малко бяха посрещнали света - само че заради строгия кралски протокол, дребното дете не съумя да се възползва оптимално от необикновено скъпата преса.

Скъпият подарък пристигна от Natural Sapphire Company и евентуално беше една от най-луксозните бебешки дрънкалки, правени в миналото. Според The ​​Express, дрънкалката е направена от 18k бяло злато и е украсена с диаманти, сапфири и рубини, с цел да сътвори Union Jack.

Компанията изясни за какво са желали да дадат всичко от себе си за раждането на принцеса Шарлот на своя уеб страница. „ Когато Кейт и Уилям бяха сгодени за емблематичния пръстен със наследник сапфир, който няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР