Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който

...
Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който
Коментари Харесай

Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди

Утре или във вторник се чакат резултатите от ДНК-теста, който би трябвало да дефинира дали той е биологичен татко

Велико Минков, който претендира, че е татко на по-малкото от децата на Габриела Пеева, съобщи, че е обезпокоен от освобождението ѝ от ареста и от вероятността тя да отглежда двете ѝ деца, оповестява Българска национална телевизия. Според Минков тя не е в устойчиво психическо положение и може да навреди на децата.

Габриела Славова, подсъдима за убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев, беше пусната под домакински арест преди два дни.

" Съдийката сподели, че майчината грижа била незаменима за децата. Определено съм обезпокоен за осъществяването на ново закононарушение. Защото ето - в случай че ѝ дадат децата, желая да попитам каква е тази незаменима майчина грижа? Вземете образеца с Кристина Дунчева от Сандански, която умъртви двете си деца на 5 и 3 годинки с над 30 удара с нож, тъй като мразела татко им и желала да му отмъсти “, сподели някогашният народен представител.  

„ И в експертизите се споделяше, че тя е вменяема и просто имала личностно разстройство, което е аналогично и с Габриела. Тя е безусловно вменяема, съгласно мен има нарцистично личностно разстройство. С каква убеденост споделят съдиите, че няма да извърши друго закононарушение, изключително когато загатват, че би трябвало децата да са при нея? “, попита той.

„ Аз се тормозя за моя наследник, тормозя се и за другото момче, което, макар че не е мой наследник, аз си го обичам доста. Притеснявам се, тъй като Габриела, самата тя и отбраната ѝ споделиха, че тя не е в положително психологично положение. Как по този начин тя - прекарал инсулт, и в неприятно психологично положение, ще гледа тези две деца под домакински арест? “, прибавя мъжът. 

Утре или във вторник се чакат резултатите от ДНК-теста, който би трябвало да дефинира дали Минков е биологичен татко на по-малкото дете на Габриела Пеева.

Според Минков сега двете деца се отглеждат при прелестни условия от майката на Пейо Пеев и нямат тежки здравословни проблеми, както твърди Габриела.

" Децата са в прелестно положение, безусловно изрично. Трябва да питате и обществените, те ще го потвърдят, уверен съм. Малкото дете, моят наследник, си вика, пее прелестно. Тези изказвания на Габриела, че има някакви проблеми с ларинкса, няма никакви индикации за това, тъй че с наслада мога да кажа, че децата са си безусловно добре, в сигурна среда, добре отглеждани и несъмнено е заменима тази майчина грижа, която мисля, че Габриела е неглижирала в това отношение децата ", съобщи Велико Минков.

Първото съвещание по делото за бащинство, което той води в Бургас, е планувано за 14 май.

" Очаква смели дейности от страна на на съдиите и с привременни ограничения да ми дадат детето за развъждане ", сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР