Украйна е убила девет от 11 известни руски мафиотски донове,

...
Украйна е убила девет от 11 известни руски мафиотски донове,
Коментари Харесай

Украйна уби 9 от 11 руски мафиотски босове Владимир Путин е освободен от затвора с висока степен на сигурност

Украйна е умъртвила девет от 11 известни съветски мафиотски донове, освободени от пандиза от Владимир Путин, с цел да се бият за него във войната, стана ясно.

Диктаторът се съгласи да помилва незаконните босове - в това число бруталните убийци - в случай че оцелеят шест месеца на фронта. Само един оцелява през този интервал, а различен Дмитрий Ведерников, наказан за 11 убийства и освободен от 24-годишна присъда, преди малко е изпратен на войната и към момента е жив, съгласно разбора на медията Агентсво.

Лидерът на Меценатовската тайфа, той също е наказан за 52 случая на изнудване на пари за крадени коли в Сибир. Дръзкият Александър Еналеев, на 56 година, беше прочут с това, че ръководеше бандата „ Трасовики “, ориентирана към водачи на камиони на дълги дистанции.

Той се обличаше като служител на реда, спираше водачи на камиони, ограбваше ги и ги убиваше и циментираше телата им във варели. Той беше наказан на 25 години затвор, само че Путин утвърди освобождението му по-малко от половината от присъдата му и той умря,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР