Медицината е наука, която дава най-високи шансове за оцеляване, колкото

...
Медицината е наука, която дава най-високи шансове за оцеляване, колкото
Коментари Харесай

Д-р Себи лекуваше холивудски звезди с надежда, но накрая влезе в затвора за пране на пари

Медицината е просвета, която дава най-високи шансове за оцеляване, колкото и да не желаеме да си го признаем, до момента в който слушаме холивудски звезди, които настояват, че най-вероятно са повода за заболявания като тази на Ауцхаймер. На фона на тези безумия ще открием и другите мистични лечители, които могат да работят с сила, силата напразно и някои други най-различни естествени форми. И по този начин попадаме на един същински воин – доктор Себи.

Роден е като Алфредо Боуман и е родом от Хондурас, само че в следствие се прекръства и стартира да продава вегански диети, както и клетъчна храна (каквото и да означава), освен това на някои от най-богатите персони по света, като в един миг даже твърди, че е разкрил лекарството за СПИН.

През целият си живот този човек ще бъде сериозна съпротива на лекарите и ще продължава да твърди, че веганството е най-хубавата различна медицина. От другата страна не би трябвало да забравяме, че той няколко пъти е влизал в пандиза, откакто практикува медицина без позволение. Себи не е човек, за който можем да тъжим, въпреки всичко негови клиенти са хора като Майкъл Джаксън и Джон Траволта.

Интересното е, че до момента в който е съумял да омайност тези хора, Себи въпреки всичко е останал без нито една стотинка и най-сетне е починал при мистериозни условия в килията си през 2016 година Въпреки обстоятелството, че няма нито едно научно доказателство за неговото обучение, както и участват много подозрения, че се е занимавал с пране на пари, Себи продължава да е един от известните хора и до през днешния ден. Децата му са наследили неговото „ обучение “ и не престават традицията по търговията на вяра. Откъде потегля цялата история с веганските предписания?

Саби научава тайните на билките от баба си, а по-късно се афишира за формален обичаен врач. Според неговия уеб страница, той е самообразован, като изследвал традициите на Африка, Централна Америка и даже ходил до Карибите. След като съумял да събере всичката информация, решил да замине за Съединени американски щати. След като идва в Калифорния, прословутият врач прекарва много време в болничното заведение, където е лекуван от няколко заболявания като диабет, наднормено тегло и даже ериктилна дисфункция. Никой не схваща за какво не е съумял да употребява своите лични способи, с цел да се излекува. Заминава за Мексико, където съумява да се свърже с Алфредо Кортез.

Мексиканецът съумява да го излекува и до момента в който двамата си приказват за билки, лекарят взема решение да последва неговите стъпки и също взема решение да се занимава точно с това. За финален път има още една разходка до Хондурас, където Себи ще се разгласи публично за доктор, който предлага клетъчна храна. Неговият дребен теоретичен институт се намира и до през днешния ден в градче на име Ла Сейба, като всички артикули от него се изпращат непосредствено в Съединени американски щати. И откакто се популяризира задоволително добре, неговата стока стартира да се озовава в ръцете на някои от най-известните лица от шоу бизнеса. Въпреки това хора като Лиса Лопес, Джон Траволта, Еди Мърфи и даже Стивън Сегал се подреждат, с цел да купят прословутите билки. Един от най-известните в този случай се оказва Майкъл Джаксън.

През 2004 година, малко преди да отиде на съд за  педофилия, артистът е бил на процедура при Саби. Лекарят след това ще се популяризира и ще показа, че е съумял да излекува пристрастяването на Джако към обезболяващи – в листата с взиманите медикаменти участват Деморол и морфин. За задачата е употребен един доста специфичен детайл – „ Африканска био-електрическа клетъчно хранителна терапия “. За същата стратегия са платени към 10 000 $ от брата на Джако – Ранди. Саби не е тъкмо удовлетворен от обстоятелството и взема решение да осъди краля на попа за съмата от 1 милион $. В неговият иск е написано, че е лекувал своя пациент към 6 месеца и сумата е 380 000 $ в неплатени сметки.

И откакто не е приемал никакви други клиенти – условие на Майкъл, той има и пропуснати изгоди, затова сумата към този момент е с спомагателни 600 000 $ за пропуснати изгоди. По това време юристите на другата страна ще заявят, че доктор Себи постоянно се е считал за другар, който прави услуга, а не за експерт, който се стреми да завоюва пари.

Да не приказваме, че делото завършва през 2015 година, тъй като продължава да се счита, че най-вероятно кралят е умрял точно от комбинацията на медикаменти. До последно Саби продължава да твърди, че неговите способи оказват помощ, само че медицината разгласява погрешна информация и се пробва да го дискредитира преднамерено, въпреки и това да не е тъкмо по този начин. По това време учени от университета МакГил ще споделят, че изказванията на самозванеца освен са надалеч от истината, само че и нямат никаква здравна стойност.

Да не забравяме, че гуруто продължава да декларира, че неговата „ алкална диета “ е била от голяма важност за положителното здраве – тя е специфична селекция от зеленчуци и ниско маслени храни, както и добър холестерол – може да се счита за нещо позитивно, извисените ѝ качества като фиксирането на кръвното pH е повече от неуместно. Кръвта не се трансформира в резултат на това, с което се храним.

По това време лицето е канено в няколко излъчвания, с цел да се срещне с същински доктор, като получава още един гласовит пестник – става известно, че даже не схваща теорията на микробите. Негово изказване е, че гените в Африка резонирали на доста по-висока електрически трептения. За да се оправи с резонанса, Саби вади ново оръжие „ Африканска диета от био минерали, която да върне салдото “.

Дори я пуска в продажба в комерсиалната мрежа. Лекарите се забавляват доста освен с неговото изказване, само че и на обстоятелството, че нелепостите в действителност не стопират. Истината е малко по-различна, лекарите припомнят, че един ген е просто линия на ДНК, която носи код за протеини. Другата значима детайлност е, че изказванието за африканския ген е просто мит – подобен в никакъв случай не е съществувал.

Дори концепцията, че един ген може да резонира или трепти, е повече от безумна и даже смешна. И по този начин доближаваме до една от финалните стъпки на мистичния врач, само че несъмнено можем да твърдим, че се е постарал да подразни доста хора. Саби декларира, че е съумял да пребори ХИВ и СПИН, като употребява специфични билки и лекува пациентите си на 100%. Резултатът от всичко това е впечатляващ и тъкмо толкоз подправен.

Лекари желаят да видят пациентите му, само че се оказва, че безусловно всички са съумели да починат един след различен. През 1987 година е съумял да притегли вниманието на управляващите в Ню Йорк, които да издигнат обвиняване, че е лекувал хора без никакво здравно обучение. Журито го оневинява, само че пък щатът към този момент е подготвен да го съди за машинация. Глобата за това нарушение е 900 $, като се прибавя и възбрана за практикуването и лекуването на хора, както и предлагането на своите вълшебен артикули. През 2016 година гуруто е хванат в Хондурас да прекарва към 37 000 $ в брой. Никой не знае от кое място са парите, само че в пандиза Саби се разболява и е трансфериран в болничното заведение. На 6 август 2016 година лекарят умира от пневмония на 82 година

Докато множеството знаят каква е историята, почитателите му настояват, че е бил изваден от строя, откакто е имал опцията да споделя истината за лекуването и също така пазел тайните на редица заболявания, които можел да лекува в пъти по-евтино от всички останали. Малко по-късно черната поличба продължава да се носи с огромна популярност. Рапарът Нипси Хъсъл е прострелят през 2019 година, до момента в който се пробва да направи филм за Себи.

Макар и да няма никаква връзка сред двамата, мнозина настояват, че това е следващият опит за заглушаването на историята на мистичния врач от Хондурас. В момента неговата щерка Кели – Себи има 17 деца – продължава да работи и да разкрива тайните на билките, въпреки и да твърди, че не лекува никого, а просто се стреми да продаде малко по-здравословен живот. Най-вероятно съумява да реализира тъкмо това.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР