Майката набулката от Южна Каролина,убита отпияна шофьорка само няколко минути

...
Майката набулката от Южна Каролина,убита отпияна шофьорка само няколко минути
Коментари Харесай

„Тя си пожела нощта да продължи вечно“: Майката на убитата булка съди пияната шофьорка

Майката набулката от Южна Каролина,убита отпияна шофьорка единствено няколко минути след сватбата й, се нахвърли против упрекнатата заявявайки, че е направила „ умишлен избор “, който се е трансформирал в гибелен, написа The Guardian.

„ Това не беше случай “, сподели Лиза Милър предFox Newsза злополуката от 28 април, която умъртви щерка й Саманта Милър и докара до ареста на Джейми Лий Комороски.



„ Тази жена е избрала да пие, да седне зад кормилото и да порази щерка ми.Това е умишлен избор, който една млада дама направи. ”

Междувременно юристите на Комороски, за чиито стойностина алкохол в кръвта се твърди, че сабилиповече от три пъти над законовия предел по време на злополуката,издадоха изказване, призоваващо обществеността да заобикаля " прибързаниприсъди ".

„ Нашата правосъдна система се основава на правилата на справедливостта и милостта и това е мястото, където всички обстоятелства ще излязат нескрито “, съобщи отбраната.

34-годишната Саманта Милър се омъжи за Арик Хътчинсън пред 120 посетители часове преди гибелта си.Двойката напускаше церемонията си на Фоли Бийч,Южна Каролина, с количка за голф към 22 часа, когато Комороски ги блъсна скола чартърен.



Милър умря в булчинската си рокля.Трима други с нея в количката за голф бяха ранени, в това число Хътчинсън, който бе признат в болница в сериозно положение с мозъчна контузия и голям брой счупени кости.

25-годишната Комороски се движела със 105 км/чи се пробвала да спре, преди да удари количката за голф, която имала светлини и била уместно оборудвана за шофиране през нощта, съгласно данните, получени от колата чартърен.Твърди се, че Комороски е отказала да се подложи на полеви тест за алкохол.По-късно полицията получи заповед да й вземе кръв в болница, както и да й бъде изработен тест за опиати.

Властите в четвъртък оповестиха, че равнището на алкохол в кръвта на Комороски е 0,261%, много над законовата граница от 0,08%.Повечето хора с алкохол в кръвтанад 0,25% имат „ съществено повредени “ умствени, физически и сетивни функционалности, могат да „ припаднат ненадейно “ и е „ доста евентуално “ да претърпят произшествия, съгласно откриватели от Университета на Уисконсин-ОйКлер.

Комороски е изправена пред обвинявания в ликвидиране по несъобразителност и причиняване на гибел при шофиране в нетрезво положение.Всяко обвиняване планува до 25 години затвор.



Някои от изявленията на Комороски в обществените медии от този момент бяха подложени на инспекция, в това число една фотография, на която тя седи върху кола идържи бутилка с алкохол.

Майката на починалата Саманта показа, че сватбата на щерка й е била толкоз съвършена, че Саманта споделила на околните си, когато си тръгвала, че желае „ нощта да продължи постоянно “.

Въпреки сърцераздирателните условия Лиза Милър съобщи, че фамилията й не възнамерява да провежда траурно заравяне за щерка си, която тя назовава Сам.

" Няма да има хора, които да носят черно,защото това е, което Сам би желала. “

Снимки: Facebook
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР