Увеличението е със задна дата към 2018 г., което означава,

...
Увеличението е със задна дата към 2018 г., което означава,
Коментари Харесай

Пенсионер, 90, ударен със сметка от £17 000 за наем на земя - тъй като следващото правителство е изправено пред призив за премахване на „средновековната система за наем“

Увеличението е със задна дата към 2018 година, което значи, че в този момент той дължи £17 169 едновременно и е изправен пред съд, в случай че не заплати.

Последните общи избори: Погледнете обратно към втория ден от акцията

Случаят възобнови апелите към идващото държавно управление да отстрани вековното наемно право на Англия система, която деятелите споделят, че е „ феодална “ и „ експлоататорска “.

Наемът на земята е такса, която наемателите би трябвало да заплащат, с цел да могат да имат дом на земя, която не имат, и не изисква услуга в връщане.

Изображение: Дерек Тейлър има дома си, само че според системата за лизинг, е задължен да заплаща наем на притежателя на земята, върху която е издигнат

Торитата дадоха обещание дейно да отстранен тези такси в своя манифест от 2019 година само че дълго чаканото законодателство, целящо да направи това, в този момент виси на косъм след решението на Риши Сунак да организира предварителни общи избори.

Споделена благосъстоятелност: ' Не м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР