Ар енд би певицата Каси публикува първото си изявление след

...
Ар енд би певицата Каси публикува първото си изявление след
Коментари Харесай

Първи коментар на Каси след видеото с нападението от Пи Диди

Ар енд би певицата Каси разгласява първото си изказване след появяването на видеоклип, в който се вижда по какъв начин някогашният й другар -рапърът Шон „ Диди “ Комбс я атакува.

Звездата, чието цялостно име е Касандра Вентура, съобщи, че домашното принуждение я е „ унищожило до човек, който в никакъв случай не емислила, че ще стане “.



Видеозаписът с нападението през 2016 година беше оповестен предходната седмица от CNN. Каситвърди, че някогашният ѝ другар и продуцент я е нападнал в правосъден развой предходната година.

През уикенда Пи Диди се извини, като разяснява случаявъв видео в Инстаграм: „ Бях погнусен, когато го направих. Отвратен съм и в този момент. “

В изказването си, което беше оповестено в Инстаграм, Касиблагодари на приятелите си, фамилията и обществеността за поддръжката.

През ноември предходната година Каси дава старт насъдебно дело против Комбс, в което го упреква в обезчестяване и полов трафик, за неразкрита сума. Адвокатът на Пи Диди съобщи, че уреждането на разногласието „ по никакъв метод не е самопризнание за осъществено нарушаване “.

В извинението си господин Комбс съобщи: „ Отидох и потърсих професионална помощ. Започнах да отивам на терапия, да отивам на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за неговата благосклонност и берекет. Много скърбя. “



Адвокатите на Каси обявиха пред американския сътрудник на Би Би Си CBS News, че изказването на Диди е „ повече за самия него, в сравнение с за многото хора, които е наранил “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР