Мили хора, ядосайте се! Излезте и гласувайте!“ – призова гражданите

...
Мили хора, ядосайте се! Излезте и гласувайте!“ – призова гражданите
Коментари Харесай

Христо Петров - Ицо Хазарта и Рена Стефанова призоваха гражданите на Русе да гласуват

„ Мили хора, ядосайте се! Излезте и гласувайте! “ – прикани жителите на Русе претендентът за депутат от коалиция „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ в Русе Рена Стефанова. Заедно с Христо Петров – Ицо Хазарта, претендент за евродепутат от обединението, те се срещнаха с жителите на крайдунавския град пред Съдебната палата.

Двамата се сплотиха към концепцията, че единствено българските гласоподаватели имат силата да трансформират страната ни и единственият механизъм да създадат това, е като упражнят правото си на глас.

„ Всеки един от нас има друг претекст да се захване с политиката. За себе си съм решил, че слагам публичния интерес над персоналния. Винаги съм имал комплекс, че съм взел прекомерно доста от тази страна, а съм дал малко в подмяна. Затова се захванах с политиката и движа идеите, за които съм поел ангажимент пред хората, тъй като желая да оказа помощ на страната си “, сподели Христо Петров – Ицо Хазарта.

За две години и половина Петров е съумял да осъществя своите дела и цели в името на това България да се трансформира в естествена европейска държава; страна, която основава условия за заслужен живот. Артистът беше безапелационен, че хората, определени от народа, имат една съществена задача – „ Смисълът на нашето наличие в Народното събрание е да променим живота на българите към по-добро. И мисля, че го вършим. “ В отговор на въпроси от жителите той показа: „ Искам естествена страна, в която не се постанова да имаш човек, с цел да бъдеш сполучлив. “ Депутатът разяснява и дейностите на ПП-ДБ, като акцентира, че явно те се разграничават доста от дейностите на ГЕРБ-ДПС.

„ Докато ПП-ДБ се бореше с вятърни мелници за една по-добра страна, ГЕРБ-ДПС не спираха да хвърлят тиня върху всеки триумф – от интернационалните достижения като Шенген до локалните победи с повдигането на стандарта на живот на жителите. “ От своя страна Рена Стефанова съобщи, че претендентите за народни представители от коалиция ПП-ДБ в Русе са хора с всевъзможни благоприятни условия и са в положение да отговорят на всички потребности на обществото. Двамата организираха открит диалог с русенци, пристигнали особено на площада за срещата с тях, като дискутираха настоящи въпроси и тематики.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР