Малко вероятно е патриотите да тръгнат да дестабилизират управлението, каза

...
Малко вероятно е патриотите да тръгнат да дестабилизират управлението, каза
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Малко вероятно е патриотите да тръгнат да дестабилизират управлението

Малко евентуално е патриотите да тръгнат да дестабилизират ръководството, сподели в предаването „ Нещо повече “ политологът Стойчо Стойчев .
Основните проблеми пред обединението са, преди всичко, гарантиране на задоволително огромен стопански напредък, който да докара до по-големи доходи в хазната. Друг огромен дял от проблеми са свързани с интернационалната сигурност и позиционирането на България в наболелите спорове по оста НАТО – Русия, не би трябвало да се подценява и корейският спор, който може да заплаши световно сигурността на целия свят. Тези неща са главните проблеми, които биха могли по някакъв метод да доведат до дестабилизация, само че е малко евентуално такава да се случи, тъй като това са макроконфликти. Обикновено държавните управления в България падат с помощта на някакви микросътресения в ръководещото болшинство. Към момента няма такива учредения, разяснява Стойчев. Според него съдружните сътрудници нямат интерес от раздробяване на болшинството им.

Когато наближат изборите, може да излязат някакви несъгласия в обединението за увеличение на електоралната поддръжка, счита политологът и добави, че тогава ще се приказва към този момент за явяване на постоянни избори, а не за предварителен избор.

Според Стойчев ще останат 1-2 от десните обединения, които да съумеят да се преборят за парламентарно посланичество на последващи избори.

Цялото изявление чуйте от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР